ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’da hayvanların maması sevgiliye hediyelerden

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.2.2014    

Foça’da hayvanların maması sevgiliye hediyelerden



İzmir’in Foça İlçesi’nde faaliyetlerini sürdüren Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD) faaliyetlerine kaynak sağlamak amacıyla kermes düzenledi. Kermes dernek üyelerinin el emeği yiyeceklerin yanı sıra sevgililer gününe özel hediyeliklerden oluştu.

Reha Midilli Kültür Merkezi giriş bölümü ve sergi holünde açılan kermes 8 ve 9 Şubat 2014 günleri devam etti. Esnaf ve vatandaşların bağışlarından oluşturulan stantlarda seramik eşyalar, yüzük, küpe, gerdanlık, bileklik gibi takılar, yapma çiçekler, tablolar, çanta, vazo, mumluk gibi çeşitli eşyalar yer aldı. Balıkesir’in Sındırgı ilçesinden gelen ve yöreden topladığı çeşitli ebatlardaki halı ve kilimleri satan Ahmet Uyar da kazancının bir bölümünü hayvanlara ayırdı.



HAYAD Başkanı Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Huriye Şükran Kuruoğlu; “Foça Belediyesi’nin katkıları ile oluşturdukları hayvan bakım ve tedavi kliniği ile sokak hayvanlarının acil ihtiyaçları için kaynak sağlamaya çalışıyoruz. Her ayın birinci ve üçüncü Cumartesi günleri 14.00 ile 19.00 saatleri arasında Foça Aile Hekimliği Merkezi karşısında bağışlardan oluşan eşyalarla ikinci el pazarı düzenlemeye devam ediyoruz. Sevgililer günü öncesi hediyeliklerimiz çoğaldı. Bunları da bu kermesle değerlendirmek istedik. İlgiden memnunuz. Amacımız sevimli dostlarımızı sokaklarda kaderine bırakmamak. Zorda kalan her canlının yapabileceği gibi başka canlılara ve tabii ki insanlara zarar vermelerini önlemek. Burada sevgiliye alınan hediyenin bedeli, onlara ilaç, veterinerlik hizmeti, mama ve diğer ihtiyaçların karşılığı olacak” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2828
Okunma: 2828












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)