ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
MHP Foça adayı Mersin “Foça’nın sorunlarına sefer lazım. O seferin Serdar’ı ben olacağım”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 9.2.2014    

MHP Foça adayı Mersin “Foça’nın sorunlarına sefer lazım. O seferin Serdar’ı ben olacağım”



Milliyetçi Hareket Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Serdar Mersin seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mersin “Sorunlar o kadar birikmiş, o kadar büyümüş ki, onları yerle bir etmeye sıkı bir sefer lazım. İşte o seferin Serdar’ı ben olacağım” dedi.

Yenifoça beldesinde esnaf, Yenifoça Otobüsçüler Kooperatifi üyeleri ve Yenifoça'lı taksicilerle bir araya gelen Mersin kendisine umut bağlayanların dertlerine çare olmak için aday olduğunu söyledi.

Serdar Mersin; “Biz çektiğiniz acıları sıkıntıları biliyoruz. İşte bu yüzden acılarınızı yok etmek için oyunuzu istiyoruz. Mevcut yerel yönetim sizleri yalnız bıraktı. Taşımacılık sektörünü yok saydı. Esnafın çaresi bizdedir. Sık sık bir araya geleceğiz ve asla yalnız bırakmayacağız” dedi.



Mersin, ekibiyle sokaktan geçtiğini gören ve balkonundan seslenerek çay içme davetinde bulunan bir ailenin de konuğu oldu.

Sorunlarını dile getiren vatandaşa, Yenifoça Belediyesi'nin kapatılmasının sonrasında beldenin sahipsiz kaldığını ve sorunların bu nedenle çığ gibi büyüdüğünü anlatan Mersin; “Yenifoça'nın da bir Serdar'a yani bize ihtiyacı var. Merkezimizi Yenifoça yapacağız ve Foçalı dostlarımla beraber daha güzel daha parlak yepyeni bir Foça yaratacağız" dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2839
Okunma: 2839












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)