ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça bağımsız adayı Osman Mert “Ne DSP ne de başka bir parti”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.2.2014    

Foça bağımsız adayı Osman Mert “Ne DSP ne de başka bir parti”



Foça Bağımsız Belediye Başkan Adayı Osman Mert yerel ve ulusal basında yer alan kendisinin Demokratik Sol Parti’den adaylığına ilişkin haberler için açıklama yaptı. Mert ne DSP ne de başka bir partiden adaylığının söz konusu olmayacağını söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) İzmir İl Başkanı Selçuk Karakülçe; önümüzdeki günlerde daha büyük sürprizlerle geleceklerini belirterek, “Güzelbahçe adayımız İzmir'i şaşırttığı gibi Karşıyaka adayımız da İzmir gündemini sarsacak. Adayımızın ismini açıkladığımızda herkes çok şaşıracak. Foça'da Osman Mert, Bergama'da İdris Yavuzyılmaz ile görüşeceğiz." demişti.

Bir süre önce 20 yıldır çeşitli kademelerinde görev yaptığı CHP’den ayrılarak Foça Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Osman Mert, DSP İl Başkanı’nın kendisini bizzat ziyaret ettiğini, ayrıca telefonla da birkaç kez görüştüklerini, ilgi ve güveninden dolayı kendisine teşekkür ettiğini söyledi.

Osman Mert; “Ancak geçmiş günlerde Sayın İl Başkanı’na söylediğim gibi ben bir parti ile yola devam etmek isteseydim CHP’den ayrılmazdım. Bu fikrim değişmedi, değişmeyecek. Arkadaşlarımla belirlediğimiz gibi yola bağımsız olarak devam ediyoruz. Foça’nın talihini bize inanan, güvenen Foça halkıyla birlikte değiştireceğiz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3159
Okunma: 3159












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)