ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça DP adayı Haluk Bozkurt kapı kapı dert dinliyor

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.2.2014    

Foça DP adayı Haluk Bozkurt kapı kapı dert dinliyor



Demokrat Parti Foça Belediye Başkan Adayı Jeoloji Mühendisi Haluk Bozkurt ilçe merkezi, belde, mahalle, köy ayrımı yapmadan kapı kapı dolaşıp dert dinliyor.

Beraberinde Foça eski Belediye Başkanlarından Süleyman Ege, 15 yıl Bağarası Belde Belediye başkanlığı yapmış Muzaffer Tınaztepe, Foça Belediye eski meclis üyesi Metin Öngünşen ve partililerle Gerenköy ve Kozbeyli’ye giden Bozkurt halktan büyük ilgi ve sevgi görüyor.



İlçenin her yerinde vatandaşların mevcut yönetimden şikayetlerinin inanılmaz boyutlarda olduğunu belirten Haluk Bozkurt tek tek her vatandaşa ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Haluk Bozkurt; ”Yaşlı genç her kesimden insanımız dert küpü olmuş. Biz not almaya yetişemiyoruz. Yeniden, herkesin yüzünü güldürecek, Foça’yı yaratmak için hazırladığımız projeleri anlatıyoruz. Vatandaşların anlattıklarıyla yeni projeler geliştiriyoruz. Deneyimli, bölgeyi, insanı, sorunları ve çözümlerini iyi bilen bir ekiple yola çıktık. Kapı kapı dolaşıyoruz. Kırat’ı bilen biliyor. Foça’yı layık olduğu yere kırat’la taşıyacağız” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3813
Okunma: 3813












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)