ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ak Parti Foça adayı Doktor Salih Keleş tatlı başladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.1.2014    

Ak Parti Foça adayı Doktor Salih Keleş tatlı başladı



Ak Parti İzmir’in Foça ilçesi Belediye Başkan Adayı Devlet Hastanesi eski Başhekimi Genel Cerrah Salih Emrullah Keleş oldu. Adaylığının kesinleşmesi haberi sonrası partililerle bir araya gelen Keleş “Tatlı başlayalım, tatlı bitirelim” diyerek kestiği pastayı ikram etti.

20 Ocak 2014 Pazartesi günü saat 15.30’da İlçe Başkanı Kadir Özgirgin ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu buluşmada kendisini kutlayan Ak Partililere teşekkür eden Salih Keleş yıllardır hekim olarak hizmet ettiği Foça’yı şimdi de hak ettiği yere taşımak için göreve talip olduğunu söyledi.

1967 yılında Tarsus’ta doğduğunu, ancak ilkokul, ortaokul ve liseyi Aliağa’da bitirdiğini, 45 yıldır yaşadığı bölgeyi ve bölge insanlarını iyi tanıdığını anlattı.



2004 yılında uzman doktor olarak geldiği Foça Devlet Hastanesi’nde aralıksız sekiz yıl başhekim olarak çalıştığını belirten Salih Keleş, talip olan altı arkadaşının arasından kendisine görevi tevcih eden parti yöneticilerine yanılmadıklarını çok çalışarak kanıtlayacağını ifade etti.

Özellikle turizm alanında büyük projeler hazırladıklarını dile getiren Keleş: “Foça’yı hak ettiği yere getirmek için yola çıktık. Bugünlere ekip olarak geldik. Bundan sonrada bu ekip ve Foça halkıyla birlikte çalışacağız. Sorunları biliyoruz. Foça halkını iyi tanıyoruz. Onu Türkiye ve dünyaya layıkıyla tanıtacak, insanlarının refah ve mutluluğu için gerekenleri yapacağız. Hizmet aşkımızla, çalışma ahlakımızla laf değil hizmet üreteceğiz” dedi.

Salih Keleş’in Özgeçmişi: 1967 yılında Tarsus’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’in Aliağa ilçesinde tamamladı. 1991 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Mecburi hizmetini Van’ın Erciş ilçesinde 6 yıl süreli başhekimlik göreviyle yaptı. 2004 yılında uzman doktor olarak atandığı Foça Devlet Hastanesi’nin daha sonra sekiz yıl süreyle Başhekim’i oldu. Evli ve iki çocuk babası olan Salih Emrullah Keleş iyi derecede İngilizce biliyor.

Seyfi GÜL \ Foça (DHA)

Seyfi GÜL







Okunma: 5827
Okunma: 5827












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)