ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça esnafı Ahmet Koldaş dedi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.1.2014    

Foça esnafı Ahmet Koldaş dedi



10 Ocak 2014 Cuma günü olağan genel kurulunu yapan Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri başkan, yönetim ve denetim kurullarını yeniledi. Başa baş giden oy sayımı sonrası Ahmet Koldaş 730 asil üyeli odanın dört yıllığına yeni başkanı seçildi.

Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde saat 10.00’da kurulan iki ayrı sandıkta başlayan oylama 17.30’da sona erdi. Bir saati aşkın süren oy sayımı sonrası 509 üyenin oy kullandığı, başkanlık için aday olan iki adaydan mevcut başkan Günal Menemenli’nin 248, Ahmet Koldaş’ın 253 oy aldığı belirlendi. 8 oy geçersiz sayıldı.

Ahmet Koldaş, Menemenli’ye karşı iki dönem önce kaybettiği seçimleri kazanarak Foça Merkez, Yenifoça, Bağarası, Gerenköy, Ilıpınar ve Kozbeyli köylerini de kapsayan Foça Esnaf ve Sanatkarının yeniden ve ikinci kez başkanı oldu.



Sayımın ardından üyelere teşekkür eden Ahmet Koldaş oy veren vermeyen herkesin başkanı ve yönetimi olacaklarını Foça esnafının eksiklerini gidermek için çalışacaklarını söyledi.

Koldaş; “Esnaf arkadaşlarım tecrübemden yararlanmak için ısrarcı oldular. Sağ olsunlar sandıkta da bana sahip çıktılar. Şahsım ve arkadaşlarıma gösterdikleri teveccühü oylarıyla gerçeğe dönüştürdüler. Başkan Menemenli ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Bu makamların geçici olduğunun bilincindeyiz. Karalamayla, reklamla değil esnafımıza kazandırdıklarımızla övüneceğiz. Odamızı tüm üyelerimizin görüşlerini alarak, onları da yönetime katarak birlikte yöneteceğiz ve geleceğe taşıyacağız” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3346
Okunma: 3346












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)