ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kitap Kulübü Umur Sönmezdağ’dan “Levantenler”i dinledi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.1.2014    

Foça Kitap Kulübü Umur Sönmezdağ’dan “Levantenler”i dinledi



Foça Kitap Kulübü her ay bir yazar konukla söyleşi programları kapsamında 9 Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü öğretim üyesi Umur Sönmezdağ’ı ağırladı. Sönmezdağ Foça İlçe Halk Kütüphanesi’ndeki söyleşide “İzmir ve Levantenler”i anlattı.

İzmir’in Foça İlçesi’nde her yaştan insana kitap sevgisinin aşılanması, okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi, ihtiyacı olan kişi ve kurumlara kitap temini, yılda bir kez kitap şenliği düzenleyerek binlerce kitabı ücretsiz dağıtma gibi etkinliklerle adını duyuran Foça Kitap Kulübü üyeleri ile bazı vatandaşlar söyleşiyi büyük ilgiyle izledi.



Umur Sönmezdağ fotoğraf ve görüntülü sunumlarla desteklediği söyleşisinde Levantenlerin kökenleri, Türkiye ve İzmir’e ilişkin tarihçeleri, tanınmış isimler, iş dünyası ve sosyal alanlardaki katkıları gibi araştırmalarına yer verdi.

Katılımcıların sorularının cevaplandığı son bölümün ardından Foça Kitap Kulübü üyeleri adına Foça İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Rukiye Köksal, Umur Sönmezdağ’a teşekkür ederek çiçek verdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3313
Okunma: 3313












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)