ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça Gençlik Kollarından "işçi" sıfatına kınama

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.1.2014    

CHP Foça Gençlik Kollarından "işçi" sıfatına kınama



Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Foça Gençlik Kolu üyeleri partiden istifalar sırasında İlçe Başkanı Günal Biçer’e hakaret maksadıyla “işçi” sıfatının kullanılmasını basın açıklamasıyla kınadı.

CHP Foça İlçe Gençlik Kolu Başkanı Oktay Kaya imzasıyla yapılan açıklamada partiden ayrılan bazı kişilerin kullandığı ifadelerden üzüntü duyulduğu, gençlerin her koşulda ilçe başkanının yanında oldukları belirtildi.

CHP örgütünün insan ve meslek ayrımı yapmadan herkese eşit yaklaştığının vurgulandığı açıklamanın devamında “İlçe başkanımıza makamında “işçi” diye hakaret edip küçümsediğini zanneden bir takım kişiler, öncelikle emekçinin yanında olmadıklarını ve bu açıklamalarla sınıf ayrımı yaptıkları için partimize yakışmadıklarını göstermiştir. Bu davranışları esefle kınıyoruz” denildi.

6 ve 7 Ocak 2014 tarihlerinde CHP Foça İlçe Örgütü’nde parti içi demokrasi olmadığı gerekçesiyle Belediye Meclis Üyesi Ali Haydar Çelebi ile başlayan istifaların sayısının bazı dilekçelerin geri alınması nedeniyle 13’te kaldığı öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2600
Okunma: 2600












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)