ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yeni yılın ilk ödülleri Foça Kızılay’ından

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.1.2014    

Yeni yılın ilk ödülleri Foça Kızılay’ından



Türk Kızılayı Foça Şubesi’nin ilçe okulları arasında düzenlediği “1.nci Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verdi.

Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Milli Eğitim Müdürü Celal Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Ercan Yüksektepe, okul müdürleri, daire amirleri, öğrenci velileri, Kızılay üye ve gönüllüleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.



Kızılay’ın faaliyetlerini anlatan görsel sunumun ardından açılış konuşmasını yapan Türk Kızılayı Foça Şube Başkanı Ali Cevat Çiftçi toplumun her kesiminde yardımlaşma ve dayanışma bilinci yaratmak ve Kızılay’ın bu konularda üstlendiği görevlere herkesi katmak istediklerini söyledi. Çiftçi ; “Özellikle sevgili öğrencilerimizi çalışmalarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Düzenlediğimiz resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları bu amaca yöneliktir. Bu yıl ilkini gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıllarda geliştirerek geleneksel hale getireceğiz” dedi.

Çiftçi “şube faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi sırasında her sorunumuzda yanımızda oldular ve yardımlarını esirgemediler” dediği Ulugölge ve Demirağ’a teşekkür etti.

Kaymakam Niyazi Ulugölge ve Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın konuşmalarının ardından Şiir dalında birinciliği kazanan Necla Midilli Merkez Ortaokulu öğrencisi Ceren Koldaş “Hepimiz İçin Kızılay” adlı şiirini, kompozisyon dalında birinci olan Reha Midilli Anadolu Lisesi öğrencisi Nilsu Tumrul “Kimsesizlerin Kimsesi” başlıklı yazısını okudu.

Yarışmalarda dereceye giren; Resim dalında Elif Arı, Zeynep Özdemir, Elife Nur Behçet, Kompozisyon dalında Nilsu Tumrul, Tuğba Demirci, Sümeyye Yesin, Şiir dalında Ceren Koldaş, İpek Doğan, Dilara Buse Yaman’a ödülleri alkışlar arasında verildi.

Reha Midilli Kültür Merkezi sergi holünde açılan resim sergisinin gezilmesi ile program sona erdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2993
Okunma: 2993












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)