ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İşçi Partisi Foça adayı Yavuz Efe’den yeni yıl kutlama turu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 1.1.2014    

İşçi Partisi Foça adayı Yavuz Efe’den yeni yıl kutlama turu



İşçi Partisi Foça Belediye Başkan aday adayı Yavuz Efe yılın son gününde ilçedeki tüm sivil ve resmi kurumlarla esnaf ve yaşlı vatandaşları ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Efe tüm rakiplerine çirkin siyasete hayır “kazanan Foça olsun” mesajı verdi.

Yavuz Efe, beraberinde partisinin bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge ile başladığı ziyaret turunu, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Emniyet Müdürü Hakan Ülkü, Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şube Başkanı Neşe Uprak, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Günal Menemenli, Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi, CHP İlçe Başkanı Günal Biçer, MHP İlçe Başkanı Turan Çetinarslan ve Demokrat Parti Adayı Haluk Bozkurt ile sürdürdü.

Mahalle muhtarları, huzurevi, esnaf ve pazarcılarla ziyaretleri tamamlayan Efe, dostluk, barış ve sevgi mesajları verdi.



Hiçbir siyasi ihtirasının olmadığını, toplumun tüm kesimleriyle dostluk köprüleri kurmaya çalıştıklarını belirten Yavuz Efe, “Yaşadığımız bölgenin hayrına olacak her işte varız. Hizmet için, halkın yararı için, Foça için her kapıyı çalarız. Bu uğurda taşın altına elini koyan tüm arkadaşlarımızı rakip değil yarışan arkadaşlar olarak görürüz. Foça sevgisiyle yola çıktık. 1 Nisan 2014 Foça’nın yeniden doğduğu gün olacaktır. Bunu memleketini seven, insanını seven, Foça’yı seven insanlarla birlikte başaracağız. Tüm halkımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, kalplerinden geçen güzelliklerin gerçekleşmesini dilerim. ” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3639
Okunma: 3639












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)