ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Demokrat Parti’nin Foça Belediye Başkan aday adayı Haluk Bozkurt

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 31.12.2013    

Demokrat Parti’nin Foça Belediye Başkan aday adayı Haluk Bozkurt



İzmir’in Foça ilçesinde Belediye Başkanlığı yarışına Demokrat Parti Jeoloji Mühendisi Haluk Bozkurt ile girdi. Halen il özel idaresi bünyesinde jeotermal projeleri üzerinde çalışmalarını sürdüren Bozkurt’un aday adaylığı yeni yıla girmeden bir gün önce ilan edildi.

DP Foça İlçe Başkanı Kemal Akar, Foça eski Belediye Başkanlarından Süleyman Ege, Bağarası eski Belediye Başkanı Muzaffer Tınaztepe, eski belediye meclis üyesi Mimar Metin Öngünşen, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların hazır bulunduğu adaylık açıklamasında konuşan Haluk Bozkurt, özellikle son 10 yılda ilçenin iyi yönetilmediğini söyledi.

1992 yılında Foça Belediyesi’nde çalışmaya başladığını, 1994-1996 yılları arasında Fen İşleri, 1996-2004 yılları arasında Su İşletme Müdürlükleri yaptığını, Foça’nın mevcut kanalizasyon, atık su arıtma, deniz deşarj, düzenli çöp depo alanı projelerinin ihale ve yapım aşamalarında görev aldığını belirten Bozkurt, 2011 yılından beri İl Özel İdaresi Jeotermal Kaynaklar Müdürlüğü’nde il sınırları içindeki jeotermal arama sahaları ve bu konuda verilecek ruhsatların denetimi konularında saha mühendisi olarak çalıştığını anlattı.

Bozkurt; “Foça sosyal kültürel ve ekonomik değerler açısından batık bir ilçe haline gelmiştir. Foça’mızın değerlerine katkı koyup her alanda zenginleştirmek amacıyla yola çıktık. Atacağımız her adımda sivil toplum kuruluşlarının, çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, emeklilerimizin, kısacası tüm vatandaşlarımızın görüşlerini alacağız, ilgili kesimleri dinleyeceğiz, tüm uygulamalarımızda halka rağmen değil halkımızla birlikte olmayı ilke edindik. Bahane değil, çözüm üreteceğiz. 2014 seçimleri halkımızın teveccühüyle, canlanmanın, balıkçılık, turizm ve tarımda yeniden ilerlemenin başlangıcı olacaktır. Tüm halkımızı bu başlangıçta birlik olmaya davet ediyorum” dedi.

Süleyman Ege ve Muzaffer Tınaztepe de tüm güçleri ile Bozkurt’a destek olacaklarını, Foça’nın aydınlık yarınları için yanında yer alacaklarını söylediler.

Foça’da CHP üç, AKP altı, DP bir aday adayıyla yarışa girmeyi beklerken, MHP’den Serdar Mersin, BBP’den Fahrettin Saç’ın adaylıkları kesinleşti.

Seyfi GÜL







Okunma: 2878
Okunma: 2878












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)