ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
BBP Foça adayı saç mahalle ve köyleri dolaşıyor

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.12.2013    

BBP Foça adayı saç mahalle ve köyleri dolaşıyor



Seçim hazırlıklarını aralıksız sürdüren Büyük Birlik Partisi Foça İlçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Fahrettin Saç yönetim kurulu ve kadın kolu üyeleriyle birlikte ilçeye bağlı uzak mahalle ve köyleri dolaşarak, ev ev görüş ve projelerini anlatıyor.

Saç; ilçe yönetim kurulu üyeleri Murat Koç, Seçkin Atış, Şenol Çetinkaya, Ahmet Takmaz, Kerem Keleş, Serkan Erdem, Mahmut Koşti, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazbelen Kılıç ve Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Kadriye Saç’ın hazır bulunduğu bir toplantıda çalışmalarını anlattı.

Yeni Bağarası’nda yaşayan bazı vatandaşların evlerini yaptıkları arsalara yıllar sonra bedel tahakkuk ettirilmesi nedeniyle zor durumda kaldıklarını ,”50 yıldır kendi evim diye oturdukları yerlere 60 -70 bin Tl ödeme çıkarılan vatandaşlar perişan durumda. Yapacağımız toplu konutlarla dar gelirli insanlarımızı insani koşullarda yaşayacağı, maliyetine fiyatlarla kendilerine ait konutlara kavuşturacağız” sözleriyle ifade eden Saç ilçe sorunlarına ve çözümlerine değindi.



“Foça’ya özenen, Foça gibi olmak isteyen yerler bugün dünya turizminde yerlerini aldılar. 25 yıllık CHP iktidarıyla gelinen nokta kapanan tesisler, günübirlik gelip gidilen, ihalelerine girilmeyen, turizm özelliğini kaybetmiş bir Foça’dır. Foça’nın girişi de meydanları da berbat. Projelerimize uygun nitelikli yatımcılarımız hazır. Yeni yasal düzenlemeyle Foça turizm teşvik alanı haline geldi. Artık yatırımcı gelecektir” sözleriyle görüşlerini aktaran Fahrettin Saç konuşmasını “Biz ekibimizin düzgünlüğüne, sağlamlığına, temizliğine güveniyoruz. Başarı onlarla gelecektir. Hep beraber hep birlikte Foça için büyük birlikte buluşalım” sözleriyle tamamladı.

Seyfi GÜL







Okunma: 2835
Okunma: 2835












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)