ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Esnaf Odası üyelerine Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 19.12.2013    

Foça Esnaf Odası üyelerine Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi



Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası(FESO) üyeleri için Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi düzenledi. Yasa gereği sigortalı her elemanın görmesi zorunlu hale getirilen eğitimi yetkili uzman eğitimciler Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde 22.Aralık 2013 Pazar günü saat 10.00’da başlayacak bir programla verecek.

FESO Başkanı Günal Menemenli Teknik, Sağlık ve Genel Konular başlıkları altında üç bölümde verilecek eğitime katılmaları konusunda üyelerine çağrıda bulundu.



Menemenli “Az tehlikeli sınıflarda çalışanların eğitimi 8 saatlik bir programı kapsamaktadır ve bunun sonucunda yapılacak değerlendirme sınavının ardından verilecek sertifikaların geçerliliği 3 yıldır. Tehlikeli sınıflarda yer alan işletmelerde çalışanların eğitimi 12 saatlik bir programı kapsamaktadır ve bunun sonucunda yapılacak değerlendirme sınavının ardından verilecek sertifikaların geçerliliği 2 yıldır. Çok tehlikeli sınıflarda yer alan işletmelerde çalışanların eğitimi 16 saatlik bir programı kapsamaktadır ve bunun sonucunda yapılacak değerlendirme sınavının ardından verilecek sertifikaların geçerliliği 1 yıldır” dedi.

Menemenli çok çeşitli kuruluşlarca benzer eğitimler için değişik ve oldukça farklı ücretler istendiğini, üyeleri için yetkili bir kurumla yapılan anlaşma dahilinde verilecek eğitimlerden Az Tehlikeli Sınıf için 20 TL + KDV, Tehlikeli Sınıf için 30 TL + KDV, Çok Tehlikeli Sınıf için 40 TL + KDV ücret alınacağını, konuyla ilgili bilgi alımı ve başvuruların Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na veya 0 232 812 61 61 nolu telefonla yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2636
Okunma: 2636












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)