ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İşçi Partisi Yeni Foça Temsilciliği törenle açıldı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.12.2013    

İşçi Partisi Yeni Foça Temsilciliği törenle açıldı



İşçi Partisi yaklaşan yerel seçimler öncesi İzmir’in Foça İlçesi’ne bağlı Yeni Foça beldesinde de temsilcilik açtı. Açılış dolayısıyla düzenlenen törene İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Tugay Şen de katıldı.

16 Aralık 2013 Pazartesi günü, açılış töreni öncesi partililer ve yüze yakın vatandaş Yeni Foça Arnavut Kafe’de partili hanımların imece usulü, el emeği yiyeceklerle hazırladığı kahvaltıda bir araya geldi.

Partilerinin “feda olsun” geleneği çerçevesinde özveriyle çalışan tüm üyelerine teşekkür eden İP Foça İlçe Başkanı Nurhan Akova, Atatürk’te birleşenlerin eninde sonunda kazanacaklarını belirterek İşçi Partisi’nin Foça’da belediye başkanlığını kazanacak güce ulaştığını iddia etti.

İP’liler, kahvaltı sonrası parti ve Türk bayrakları açarak “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarıyla açılışı yapılacak temsilcilik binasına yürüdüler.



Açılış kurdelesini İP Genel Başkan Yardımcısı Tugay Şen ve İP Foça Belediye Başkan aday adayı Yavuz Efe birlikte kestiler.

Foça’nın tüm köylerini, kitle örgütleri ve meslek odalarını ziyaret ettiklerini dile getiren Efe; “Foça’yı hak ettiği yere taşıyıp örnek bir yaşam merkezi yapacağız. Belediyenin mali tablosunu üç ayda bir halka duyuracağız. Halk meclisleri ve serbest kürsüler kurup, kararları halkımızla birlikte alacağız. Amacımız hizmetin ötesini getirmektir” dedi.

Tugay Şen de “İzmir’in tüm ilçelerinde olduğu gibi Foça’da da partimiz yükselişe geçmiştir. Seçimlerde yurtsever güçlere birleşme çağrısında bulunduk” sözleriyle başladığı konuşmasını “Birleşme çağrılarımızın amacı yurtseverlerin fire vermeksizin seçimleri kazanmalarını sağlamaktır. Çağrımıza uymayanlar, Atatürk’te, Arslanlı Yol’da birleşmeyenler İzmir’de tek bir ilçede dahi seçim kaybederlerse yenilgiye uğramış olacaklardır.” diyerek sürdürdü.

Açılış töreni 9 vatandaşın partiye üye kayıtlarının yapılmasıyla sona erdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2988
Okunma: 2988












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)