ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Lavanta Butik açılışına yoğun ilgi

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 29.11.2013    

Foça Lavanta Butik açılışına yoğun ilgi



Genç girişimci Özge Bilgi’nin Foça Belediyesi arka sokağındaki 14 numaralı Ülkü Pasajı’nda faaliyete geçirdiği Lavanta Butik açılışı esnaf, vatandaş ve özellikle CHP üyelerinin yoğun katılımıyla 28 Kasım 2013 Perşembe günü yapıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın hayırlı ve bol kazançlı olsun dileğiyle kurdelesini kestiği Lavanta Butik açılışında CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, Belediye Başkan aday adayı Osman Mert, Kadın Kolları Başkanı Beyhan Türker, Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ceyhan Çetin, mevcut ve aday adayı çok sayıda meclis üyesi, mekan sahibesi Bilgi’nin yakın arkadaşı Gençlik Kolu Başkanı Oktay Kaya ve partililer de hazır bulundu.



Aynı işkolunda olanlar dahil Foça esnafının da açılışına katılarak destek verdiği Lavanta Butik şık dekorasyonu, kadın ve erkek giyiminde günün modasına uygun mevsimsel ürünler ve açılışa özel fiyatlarla ilçe halkına hizmet vermeye başladı.

Lavanta’nın temizlik ve güzel kokunun simgesi olduğunu belirten Özge Bilgi zorlu piyasa koşullarında Foça halkını, beklentilerini karşılayacak bol çeşit, kaliteli ürünler ve iyi hizmetle buluşturmaya çalışacaklarını söyledi.

Bilgi tatlı başlasın tatlı sürsün diyerek konuklarına çikolata ve şeker ikram etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 3580
Okunma: 3580












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)