ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça örgütüne yeni katılımlar

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 29.11.2013    

CHP Foça örgütüne yeni katılımlar



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça örgütüne yeni katılan üyeler için 28 Kasım 2013 Perşembe günü ilçe binasında rozet takma töreni yapıldı.

CHP’li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, bazı belediye meclis ve parti üyelerinin hazır bulunduğu törende form imzalayarak partiye katılan balıkçı Dinçer Dinner ile balıkçılık sektöründe faaliyetlerini sürdüren emekli banka müdürü Yalçın Dalkılıç’ın rozetleri CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer tarafından takıldı.



Her ay ortalama 30 kişinin teklifsiz çağrısız ilçe örgütüne üyelik başvurusu yaptığını ve partiye katıldığını belirten Günal Biçer; “Partimizin üye sayısında ülkemizin her yerinde artış var. Bunun sebepleri yerel seçimlere endeksli değil. AKP’nin ülkemizi getirdiği uçurum, iç ve dış politikada yapılan çok büyük hatalar sonucu CHP’yi toplanılacak en büyük odak olarak gören vatandaşlarımız, katılımı her gün arttırıyorlar. Üye sayımız İlçe de iki bini, ülke genelinde bir milyon’u aştı. Bu da bizim için çok büyük bir onur. Yerel seçimlerle iktidar yürüyüşüne geçtiğimizin göstergesi.. Ülkemiz için yarınlarımız için CHP çatısı altında toplanmak bana göre tüm Türk toplumunun olmazsa olmazı. Katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve kutluyorum.” Dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3313
Okunma: 3313












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)