ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kızılayının kırmızı yeleklileri her yerde

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.11.2013    

Foça Kızılayının kırmızı yeleklileri her yerde



Türk Kızılayı Foça Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri gönüllülerle birlikte ilçe merkezi ve bağlılarında faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Foça’nın “Kırmızı Yeleklileri”; kan bağışı, kurban kesimiyle elde edilen konserve kavurmaların dağıtımı, halkın toplu bulunduğu yerlerde ve okullarda tanıtım çalışmaları, giysi ve ev eşyası temini ve dağıtımına aracılık, eğitim ve gençlik hizmetleri, kampanyalar ve kuruma gelir getirici geziler ile üye ve bağışçı temini gibi çalışmalar yapıyor.



Foça Şubesi asbaşkanı Muharrem Yeşilkaya; 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası dolayısıyla yaptıkları faaliyetleri Aralık Ay’ı başına kadar sürdürme kararı aldıklarını belirtti. Yeşilkaya; “Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak ilkokulların 4.ncü ortaokulların 8.nci sınıflarında eğitim çalışmaları yapıyoruz. Slayt ve film gösterileri eşliğinde Kızılay’ı tanıtıyor, iyi vatandaş olma ve paylaşma konularını çocuklarımıza aktarıyoruz. “Yalnız Değilsiniz” ve “Gizemli Macera” kitapçıklarıyla kurumumuzu evlere ve gönüllere taşıyoruz. İhtiyaç sahiplerini maddi durumu iyi hayırseverlerle buluşturuyoruz. Son bir ayda üye olan 27 gönüllü ile daha çok ihtiyaç sahibine ulaştık. Aidat ve bağışlarla her yaştan insanımıza ulaşıyoruz. Yönetim ve kadın kolları üyelerimizle gönüllüler insancıl bir duygu olan yardım konusunda elbirliği yapmaktadır.” Dedi.

Yeşilkaya kuruma bağış ve Kızılay aracılığıyla yardım yapmak isteyen vatandaşların 0 532 748 39 36 no.lu telefondan kendilerine ulaşabileceğini sözlerine ekledi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2610
Okunma: 2610












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)