ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İşçi Partisi Foça örgütünden siyasi parti ve stk’lara çağrı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.11.2013    

İşçi Partisi Foça örgütünden siyasi parti ve stk’lara çağrı



İşçi Partisi Foça Örgütü 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 14.00’da Demokrasi Meydanı’nda yapacakları basın açıklamasına katılmaları için ilçede örgütü bulunan AKP dışındaki tüm parti ve STK’larına çağrı yaptı.

İlçe Başkanı A.Nurhan Akova imzasıyla CHP, MHP, SP, DP, BBP, ADD, CKD ve diğer tüm kitle örgütlerine gönderilen yazılı çağrıda; “AKP–PKK–Barzani ittifakı şarkılı-türkülü bir törenle Türkiye’yi bölme planında bir adım daha attı. Irak ve Suriye’de kayaya çarpan ABD Emperyalizmi ve piyonları şimdi “Büyük Kürdistan” planını Diyarbakır’dan yürütmeye başlamıştır. Tayyip Erdoğan, 2004 yılında “Diyarbakır’ı ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesi’nin merkezi yapacağız” sözlerini eyleme dökmektedir.

Şüphesiz milletimiz vatanın bölünmesine izin vermeyecek ve bölmeye çalışanları hep beraber en kısa sürede yıkacaktır.

İşçi Partisi Foça İlçe Başkanlığı olarak, AKP-PKK ittifakının Diyarbakır’dan attığı adıma Foça’dan cevap vermek için 23 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 14.00’da Demokrasi Meydanı’nda basın açıklaması yapacağız.

Vatanı bölmeye çalışan bu şer cephesini yıkıp iktidar yürüyüşüne geçmek üzere Atatürk’te birleşen yurtsever örgütleri; basın açıklamaları, bayrak/flama ve pankartlarıyla birlikte olmaya çağırıyoruz” denildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2635
Okunma: 2635












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)