ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası 48 yaşında

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.11.2013    

Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası 48 yaşında



İzmir’in turistik ilçesi Foça’nın esnaf ve sanatkarlarını aynı çatı altında toplayan Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası (FESO) 48.kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Üyelerinin; oda kayıt, bağ-kur ve tüm trafik takip işlemleri için evrak düzenlenmesi, basit usül muhasebelerin tutulması, anlaşmalı firmalardan indirimli hizmet imkanları sağlanması, tarife ile çalışanlara fiyat tarifesi verilmesi, anlaşmalı bankalara kredi başvurularının yapılması, unlu mamuller ve benzeri konularda çalışanlara kapasite raporu düzenlenmesi, basit usül vergiye tabi üyelerin tüm işlemlerinin yapılmasının yanı sıra Foça Esnaf Odası ilçe halkına da 24 saat ambulans ve kurtarıcı hizmeti de veriyor.



7 Kasım 2005 tarihinde seçimle göreve geldiklerini belirten FESO Başkanı Günal Menemenli ilçe ve bağlılarında 140 dolayında meslek grubuna mensup 1000’e yakın üyeleri olduğunu söyledi.

Günal Menemenli; “Adnan Alpsoy ve arkadaşları tarafından 21 Kasım 1965 tarihinde dernek olarak faaliyete geçen FESO, 17 Mayıs 1991 tarihinde oda olarak hizmet vermeye başladı. Bu günkü hizmet binası Fahrettin Yarba ve yönetimi tarafından Foça esnafına kazandırıldı. Kuruluşundan bu yana emeği gecen başkanlarımıza, yöneticilerine, kadirşinas üyelerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunarım. Ebediyete intikal edenlere Allah'tan rahmet, hayatta olan teşkilatımız mensuplarına da bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim. Onurla, gururla, başarılarla dolu nice 48 yıllara” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2889
Okunma: 2889












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)