ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
AK Parti Foça’ da altı aday adayıyla sahada

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.11.2013    

AK Parti Foça’ da altı aday adayıyla sahada



AK Parti Foça Belediye Başkan aday adayları ilçe teşkilatının düzenlediği tanıtım toplantısı ile sahaya çıktı. Aday adayları özgeçmişlerini sunmalarının ardından ilçede gördükleri eksiklikler ve gerçekleştirmek istedikleri projeler konusunda da bilgi verdiler.

13 Kasım 2013 Cuma günü saat 10.00’da bir kafede gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Foça İlçe Başkanı Kadir Özgirgin, yönetim kurulu üyeleri ile 2014 Yerel seçimlerinde Foça Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Engelliler kategorisinde Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonu Tolga Murat Balıkçı, Gençlik Spor Foça İlçe Müdürü Erkan Atik, Foça Devlet Hastanesi eski Başhekimi Salih Keleş, Ak Parti Foça İlçe eski Başkanı Ramazan Genç, ilçe yönetim kurulu üyesi çiftçi İrfan Çalışkan ve yörede yaptığı Jeotermal çalışmaları ile tanınan işadamı Emekli Astsb. Ömer Faruk Tunca katıldı.



Kadir Özgirgin açış konuşmasında 25 yıldır ilçede iktidar olan CHP’ye çatarak “Foça 25 yıldır yerinde sayıyor. Hiçbir faaliyet göstermeyen CHP zihniyetini Foça’mızdan kaldıracağız” dedi.

Aday adaylarından Tolga Murat Balıkçı ilçenin turizm ve ekonomisinin kansere yakalandığını, bu hastalığın tedavisini AKP teşkilatının yapacağını belirtirken tüm adaylar ortak görüş olarak aralarından kim aday olursa olsun birlikte hareket edeceklerini, adaylarının başkanlığı kazanması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söylediler.

Adayların basın mensuplarının sorularını yanıtlamasının ardından toplantı sona erdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3033
Okunma: 3033












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)