ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bayrağı düşürmeyen Foçalı gençleri alınlarından öptüler

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 13.11.2013    

Bayrağı düşürmeyen Foçalı gençleri alınlarından öptüler



Gezmeye çıktıkları sırada Foça Beşkapılar Kalesi burçlarındaki Türk Bayrağı’nın rüzgardan düştüğünü görerek surlara tırmanıp göndere yeniden çeken Foçalı üç genç ödüllendirildi. Olayı duyduklarında çok duygulandıklarını belirten İşçi Partisi Foça İlçe örgütü üyeleri gençleri alınlarından öptüler.

Foça Necla Midilli Merkez Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Alperen Turan (12); Yusufcan Kaan (13) ve Sefa Ercan(13) adlı üç genci kutlamak için küçük bir tören düzenlendi. İşçi Partisi Foça Belediye Başkan Adayı Yavuz Efe, İlçe Başkanı Nurhan Akova ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte gençlerden ikisinin anneleri olan Selma Turan ve Hülya Ercan’da kutlama töreninde hazır bulundu.



Yavuz Efe; böyle evlatlar yetiştirdikleri için öncelikle anne babalarını kutladı.

Efe; “Milli duygularını açığa çıkararak burçlara tırmanan ve birazda ileri gidip düşme tehlikesini göze alarak bayrağı yerine takan üç değerli kardeşimizi karınca kararınca küçük armağanlarla kutlamak ve alınlarından öpmek istedik. Sağ olsunlar Varolsunlar. Bu duygularının bu ülke için ömür boyu devam etmesini ve bu davranışlarının çok çok yüksek mertebelerde olan insanlara da örnek olmasını diliyor ve kendilerini tebrik ediyorum” diyerek alkışlar arasında armağanları sundu.

Katılımcıların gençleri kutlamasının ardından tören sona erdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2998
Okunma: 2998












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)