ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
BBP "Foça'da ittifak için kapımızı çalmayın”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.11.2013    

BBP "Foça'da ittifak için kapımızı çalmayın”



Büyük Birlik Partisi (BBP) Foça İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Fahrettin Saç partisinin ilçede önemli bir güç haline geldiğini, diğer parti ve kişilerle ittifak yapmayacaklarını açıkladı. Saç, 2014 yerel seçimleri öncesi kendisini eğitim düzeyi ve icra ettiği meslekleri küçümseyerek vurmak isteyenleri de ağır sözlerle eleştirdi.

Seçim çalışmalarına bir buçuk yıl önce başladıklarını, iyi bir ekip oluşturduklarını, bu ekibin başarısını göz önüne alan bazı diğer partilerin şimdiden kendisi dahil adaylara transfer ve işbirliği teklifi getirdiklerini belirten Fahrettin Saç, seçimlere kendi güçleriyle gireceklerini söyledi.

BBP’NİN DENGELERİ BOZMASINDAN RAHATSIZ OLANLAR VAR

Fahrettin Saç, “Seçimlere dört buçuk ay kadar bir süre kaldı. BBP Foça İlçe teşkilatı ve yönetim kurulu olarak hiçbir parti ve hiç kimseyle ittifak yapmayacağımıza dair kararımızı oybirliği ile aldık. Bunun diğer tüm parti ve adaylarca bilinmesini ve buna göre davranılmasını istiyor ve bekliyoruz. BBP’nin buradaki çıkışından rahatsız olan çevreler var. BBP’nin yükselişinden, dengeleri bozmasından korkan veya çekinen bazı grupların rahatsızlığı var. Bugüne kadar bana dahi gelen teklifleri olgunlukla karşıladım. Ancak bundan sonra kimsenin bu tekliflerle gelmemesini, aklından bile geçirmemesini özellikle rica ediyorum. Zaten parti genel merkezimiz de tüm Türkiye için kimseyle ittifak yapılmayacağına dair karar almıştır”

İLKOKUL MEZUNUYUM YAPTIĞIM İŞLERDEN GURUR DUYUYORUM

Şahsiyetine yönelik olarak yapılan eleştirileri de kınayan Saç; “Tahsil derecemin ilkokul oluşu, yaptığım işlere göndermelerde bulunarak ve küçümseyerek bir belediyeyi yönetemeyeceğim yönünde propaganda yapılmasını esefle kınıyorum. Bugüne kadar Foça’yı ilkokul mezunları yönetmedi. Yüksekokul mezunlarının Foça’sının ne halde olduğunu herkes görüyor. Buna karşılık ilkokul mezunu olmalarına rağmen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Günal Menemenli gibi bölgemiz insanlarının başarılarını da herkes görüyor. Biz bu işe ekip işi, takım işi olarak bakıyoruz. Bu manada ekibimizde elbette yüksek okul mezunları da, her branştan arkadaşlarımız da olacaktır. İcra ettiğim mesleklere gelince bir sitenin bekçiliğini yaptığım, inşaat ustalığı, amelelik yaptığım, çay ocağı çalıştırdığım ve zaman zaman burada servis yaptığım doğrudur. Hiç gocunmadım, gocunmuyorum. Hepsini alnımın akıyla ve dürüstçe yapıyorum ve yapmaktan gurur duyuyorum. Bu seçimde bekçi arkadaşlarımızdan, işçi, garson, ocakçı, kahveci arkadaşlarımdan, esnaf, köylü arkadaşlarımdan ve tüm vatandaşlarımdan desteklerini bekliyorum” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2615
Okunma: 2615












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)