ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Arçelik bölge bayileri buluşma için Foça’yı seçti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.11.2013    

Arçelik bölge bayileri buluşma için Foça’yı seçti



Türkiye’nin en büyük elektronik ve beyaz eşya üreticilerinden Arçelik’in İzmir bölge bayileri yıllık buluşma için Foça İlçesi’ni seçti. Aileleri ile birlikte 9 Kasım 2013 Cumartesi günü bir araya gelen bayiler iki gün boyunca hem iş konuştular, hem de sosyal etkinliklere katıldılar.

Firmanın Foça bayii İlkay Söylemezoğlu’nun ev sahipliğinde, toplantılar dışındaki zamanları ilçenin doğal güzellikleri ve tarihi yerleri gezilerek değerlendirilen buluşmaya 36 İzmir bayiinin yanı sıra İstanbul’dan gelen Arçelik Türkiye Satış Direktörü Turgut Karabulut’ta katıldı.



Turgut Karabulut; kuruluşunun 59.yılında Arçelik bayileri arasında iletişimi ve sosyal birlikteliği sağlamak amacıyla aileleri ile birlikte bir araya geldiklerini, geçen yıl Çeşme’de bu yıl Foça’da gerçekleştirdikleri buluşmayı her yıl tekrarlayarak geleneksel hale getirdiklerini belirtti.

TESİS BULURSAK TÜRKİYE BAYİLER TOPLANTISINI FOÇA’DA YAPARIZ

Karabulut; “Biz 60.yıla bu bayilerimizle geldik. Onlar bizim sahadaki temsilcilerimiz. Kendi aramızda yaptığımız toplantılara bize büyük destek veren ailelerimizi de katmak istedik. Biz gelenekçi bir şirketiz. Birlik beraberlik halinde olmayı çok seviyoruz. Burada olmaktan büyük keyif aldık. Foça toplantı için iyi bir yer, çokta güzel bir yer. Kent içinden adalarına kadar her yerini çok sevdik. Türkiye genelinde 1500 bayimiz var. Bu yoğunlukta bir misafiri ağırlayacak tesis bulursak Türkiye Bayiler Toplantısı’nı Foça’da yapmak isteriz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3527
Okunma: 3527












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)