ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Anadolu Lisesi öğrencileri Reha Amcalarına Türkiye beşinciliği ile teşekkür etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 8.11.2013    

Foça Anadolu Lisesi öğrencileri Reha Amcalarına Türkiye beşinciliği ile teşekkür etti



İzmir’in Foça İlçesi’ne kazandırdığı sayısız eserler ve yaptığı hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran “TBMM Üstün Hizmet Madalyası” sahibi rahmetli hayırsever işadamı Reha Midilli’nin 2006 yılında yaptırdığı Anadolu Lisesi’nin öğrencileri kendisine Türkçe Sosyal alanında Türkiye beşincisi olarak teşekkür ettiler.

Öğrencilerinin başarısını hayırsever işadamının kurduğu Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı yöneticileri ile paylaşmak isteyen Okul ve Aile Birliği yönetimi hazırladıkları teşekkür plaketini vakıf mütevelli heyetine takdim ettiler.

8 Kasım 2013 Cuma günü yapılan plaket takdiminde Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi, Mütevelli Heyeti üyeleri Osman Mert ve Nedret Çelebi, Vakıf Müdürü Sevgi Kosova, Reha Midilli Anadolu Lisesi Müdürü Ali Öztütüncü ile Aile Birliği Başkanı Özlem Temizel hazır bulundular.



VAKIF HER İHTİYACIMIZDA YANIMIZDA

Her yıl yükselen bir başarı grafiği yakaladıklarını, başlangıçtan beri tüm öğrencilerinin üniversiteye yerleştiğini, dördüncü mezunlarının Türkçe Sosyal alanında Galatasaray, Kabataş, İstanbul ve Afyon İşçehisar Anadolu Liseleri gibi geçmişi çok uzun yıllara dayanan köklü okulların ardından Türkiye beşinciliğine ulaştığını belirten Ali Öztütüncü, Reha Midilli’yi her zaman rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Ölümünden sonra bazı kesimlerin vakıf hizmetlerinin geleceği konusunda karamsar cümleler ettiğini ancak her alanda olduğu gibi eğitim alanında hız kesmeden faaliyetlerin sürdüğünü memnuniyetle izlediklerini vurgulayan Öztütüncü; “Okullarımızı idame ettirirken en büyük desteği askerden ve vakıftan alıyoruz. Bu itibarla Reha Midilli Vakfı da rahmetli Reha Amca’dan sonra hiçbir talebimizi ikiletmeden ihtiyaçlarımızı karşılamaya olumlu cevap vermektedir. Sağolsunlar, Varolsunlar. Öğrencilerim ve okul aile birliğimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Mütevelli heyeti olarak eğitim camiasının her zaman yanında olduklarını, çağdaş, Atatürkçü, aydın nesiller yetiştirme yolunda olanakları seferber etmeye devam edeceklerini dile getiren Osman Mert, okulun başarısında öğretmen ve okul yönetiminin en büyük paya sahip olduğunu vurguladı.

REHA MİDİLLİ FOÇA’NIN YAMAÇLARINDAN YÜKSELEN IŞIĞI GÖRÜYOR

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi de kendileri için en büyük armağanın öğrencilerin kısa sürede kazandığı büyük başarılar olduğunu, kendileriyle gurur duyduklarını söyledi. Çelebi; “Reha Midilli yattığı yerde, Foça’nın yamaçlarından kurduğu liseden yükselen ışığı görmekte, huzur duymaktadır. Bu ışığı parlatmak bizim için en önemli görevdir. Her zaman, tüm imkanlarımızla yanınızdayız” dedi.

Ali Öztütüncü şükran duygularını ifade eden plaketi Ali Haydar Çelebi’ye takdim etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 2970
Okunma: 2970












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)