ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
İP Foça Başkan adayı Efe Kaymakam Ulugölge’yi ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.11.2013    

İP Foça Başkan adayı Efe Kaymakam Ulugölge’yi ziyaret etti



İşçi Partisi Foça Belediye Başkan Aday Adayı Emekli Deniz Kıdemli Albay Yavuz Efe, Kaymakam Niyazi Ulugölge’yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Yavuz Efe’nin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdiği, ilçe ve bağlılarında yaşanan sıkıntıların çözümü konusunda görüşlerini aktardığı açıklandı.

30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 13.30’da Foça Hükümet Konağı’ndaki Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaretin öncelikle kısa süre önce göreve başlayan Niyazi Ulugölge’ye nezaket ziyareti niteliğinde olduğunu belirten Efe, İP ilçe örgütü yöneticileri ile birlikte kendisine “Hoş geldiniz” diyerek “Hayırlı Olsun” temennisinde bulunduklarını söyledi.

Efe; “Sayın Kaymakam’la tanışma ve görüşlerimizi paylaşma imkanı bulduk. Kurumlar arası diyalog ve iletişim konularında sohbet ettik. Sorunların çözümünde ortaya çıkan bürokratik engellerin çözüm sürecini yavaşlattığı, hatta bazen engellediği konusunu örnekleriyle ortaya koyduk. Bunun da kurumlar arası iyi iletişim ile aşılabileceği, ortak aklı kullanarak çözüm üretmenin daha akılcı ve gerekli olduğu konusunda fikir alışverişinde bulunduk.” dedi.

Ziyaret karşılıklı başarılar dilekleri ile sona erdi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2714
Okunma: 2714












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)