ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça CHP’den Andımız’la kutlama

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 31.10.2013    

Foça CHP’den Andımız’la kutlama



Cumhuriyet Halk Partisi Foça ilçe örgütü ve Atatürkçü Düşünce Derneği Foça Şubesi üyeleri Cumhuriyet Bayramı resmi kutlama programında izin verilmeyen çelenk koyma törenini 30 Ekim 2013 Çarşamba günü saat 12.00’da gerçekleştirdiler. Tören grupların birlikte “Andımız’ı okumasıyla tamamlandı.



Foça örgütü adına konuşma yapan İlçe Başkanı Günal Biçer, Türkiye Cumhuriyeti’nin temeline en önemli harcı koyan, onun aydınlık yolunda yürümesi için mücadele eden, Türk Devrimi’nin dinamosu olmuş partinin CHP olduğunu ve cumhuriyetçiliğinden asla kuşku duyulmayan ilk ve tek parti olduğunu belirterek gerici güçlerin cumhuriyeti, Atatürk’ü ve düşüncesini milletten koparmak için sinsi sinsi çalıştığını ve son yıllarda bu yolda başarı da kazandığını söyledi. Biçer; “CHP her türlü baskıya, zulme, adaletsizliğe karşı, karanlığın karşısında tan aydınlığını parlatmak için savaşmaya devam edecektir” dedi.



ADD Foça Şube Başkanı Neşe Uprak ise; “Türküm demek ve Andımız’ı okumak ırkçılık olarak algılanmaktadır. Anayasa Mahkemesi kararıyla laikliğe karşı eylemlerin odağı olduğu onaylanan siyasi iktidar, ileri demokrasi aldatmacasıyla demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etmeye uğraşmaktadır.” diyerek başladığı konuşmasını Mustafa Kemal Atatürk’ün sözleriyle tamamladı. “Eğer bir gün çaresiz kalırsanız, kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

Tören hep birlikte Andımız’ın okunması sonrası olaysız sona erdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2567
Okunma: 2567












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)