ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yavuz Efe “Foça halkının tekrar deneyecek vakti yok”

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.10.2013    

Yavuz Efe “Foça halkının tekrar deneyecek vakti yok”



İşçi Partisi (İP) Foça Belediye Başkan aday adayı Yavuz Efe seçim çalışmalarına esnaf, kurum çalışanları ve vatandaş ziyaretleriyle başladı. Efe, İP İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, her kesimden sorunlarını dinledi, çözümlerini anlattı.

Yavuz Efe ve beraberindeki parti heyeti ziyaretlere Foça Emniyet Müdürlüğü önünden başladı. Burada nöbetçi ve görevli memurlarla selamlaşmanın ardından, İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri, engelliler derneği yöneticileri, gezi tekneleri sahipleri, esnaf ve yollardaki vatandaşlarla sohbet eden Efe kendisini tanıttı, projeleri hakkında ipuçları verdi. Bazı kişilerin “Ama biz başka bir partinin üyesiyiz. Partinizin çok eleştirdiği bir partinin. Elimizi sıkar mısınız. Bizi de dinler misiniz” sözleriyle karşılaşan Efe, bu göreve talip olanların vatandaşı ayrıma tabi tutma lüksü olmadığını, tüm halkı kucaklamayan zihniyetlerin siyasette yerinin bulunmadığını belirterek sarılıp kucakladı. Bazı yaşlıların elini öptü. Foça Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne de uğrayan heyet buradan görevlilere kolaylıklar, hastalara şifalar dileyerek ayrıldı.



Henüz aday adaylığı sürecinde olduğuna dikkate çeken ve partisinin başka birini aday göstermesi halinde dahi çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Yavuz Efe, mevcut yönetimi eleştirme bağlamında yaklaşmaktan çok sorunların yerinde tespitini ve büyüklüğünü ortaya koymaya çalıştığını söyledi.

SIKINTILAR ARTIK YETER DENİLECEK NOKTADADIR

Yavuz Efe; “ Foça halkı sorunları ile baş başa bırakılmış ve sıkıntılar “Artık Yeter” denilecek seviyeye ulaşmıştır. Merkezden uzak yerler daha vahim durumdadır.

Halkın sorunlar içerisinde bulunması heyet olarak hepimizi üzmüştür. Tesellimiz; hazırladığımız çözümlerin içerisinde bahse konu sorunlar ile daha birçok tespitimizin çözümlerinin bulunmasıdır. İnşallah halkımızda bizimle kucaklaşacak ve seçimini doğru bir şekilde yapacaktır.

Foça halkı için gerçekten doğru çalışacak başkanı seçme zamanıdır. Artık Foça’nın , ”Deneyelim’ veya ‘ Bir Şans Daha Verelim’ denilecek vakti yoktur” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3197
Okunma: 3197












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)