ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Bilim Evi’nin minikleri Huzurevini ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.10.2013    

Foça Bilim Evi’nin minikleri Huzurevini ziyaret etti



Foça Özel Bilim Evi Anaokulu ve Etüt Eğitim Merkezi Anasınıfı öğrencisi minikler Necla Ana Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek birlikte güzel bir gün geçirdiler. Miniklerin ziyaretine Foça Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nde görevli polisler de katıldı.

Önce okul önünde bir araya gelen, ikişerli sıra olarak minibüslere doluşan çocuklar Foça Atatürk Mahallesi’nde bulunan Huzurevi’ne geldiler. Karşılarında rengarenk giysileriyle çocukları gören yaşlı sakinler kısa bir heyecan yaşadıktan sonra onları kucakladılar. Okulda yaptıkları resimleri ve birlikte getirdikleri çikolataları ikram ederek el öpen çocuklar huzurevini neşeye boğdular. Duygulanan sakinler yanlarına ve kucaklarına oturdukları çocuklarla uzun süre sohbet ettiler, kendi çocuklarını ve torunlarını anlattılar.



Aslında 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü için randevu talep ettiklerini, ancak bu güne alabildiklerini belirten Özel Bilim Evi Anaokulu ve Etüt Eğitim Merkezi Müdürü Meral Ergen Foça’nın en gençleriyle en yaşlılarını bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Ergen; “Okulumuzda, yaşlılara sevgi ve saygı gösterilmesi, onlara yardımcı olmak adına neler yapabilecekleri gibi konuları öğretmeye özen gösteriyoruz. İleride onlarında yaşlı bir insan olacağını, yaşlıların sevgiden başka bir şey beklemediklerini anlatıyoruz. Ön bilgilerle donattığımız çocuklarımızı yaşlılarla bir araya getirerek saygılı bir ortamda sevgilerini paylaşmalarını sağlamak istiyoruz. Bu ziyaretleri yıl içinde zaman zaman tekrarlıyoruz. Bugün de çok güzel bir gün yaşadık. Bize yardımcı olan Toplum Destekli Polislerimize ve Huzurevi yönetimine teşekkür ediyor, tüm yaşlılarımızın ellerinden öpüyoruz” dedi.

Minikler ziyaret sonrası bazıları gözyaşlarını tutamayan yaşlılara el sallayarak huzurevinden ayrıldılar.



Seyfi GÜL







Okunma: 3663
Okunma: 3663












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)