ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Lionslarından 30 ünite kan bağışı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.10.2013    

Foça Lionslarından 30 ünite kan bağışı



İzmir’in Foça İlçesi’nde kurulu Phokaia Lions Kulübü üyeleri 6 Ekim 2013 Pazar günü bir araya gelerek Kızılay’a kan bağışında bulundular. Kan bağışına ilçede bulunan 118 R yönetim çevresi genel Yönetmeni Ziya Nazlı ile Foça Belediye Meclis Üyeliği aday adayı İlkay Söylemezoğlu da katılarak destek verdi.





Phokaia Lions Kulübü dönem başkanı Tülay Şeninan; Kan’ın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunun bilinciyle her yıl Ekim ayında Kızılay ile irtibat kurarak birlikte bağış gerçekleştirdiklerini belirtti. Şeninan; “ Bazı üyelerimiz donör olarak 3 ayda bir düzenli olarak kan veriyor. Ancak yılda bir kez de üyelerimizle hep birlikte bağış yapıyoruz. Bugün vatandaşların da katılımıyla 30 ünite dolayında kan alınmasına yardımcı olduk. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Ekibinin 1 doktor, İki flebotomist, 1 destek görevlisinden oluştuğunu ve 11.00 -17.00 saatleri arsında alım yaptıklarını belirten Kızılay mobil kan bağış ekibi yetkilisi Dr. Barış Dolaş Foça’nın bağış konusunda verimli bir ilçe olduğunu vurgulayarak, kan ihtiyacının önemli boyutlarda olduğu bu günlerde bağışları için Foça Lions kulübü üyeleri ve vatandaşlara teşekkür etti.



Seyfi GÜL







Okunma: 3333
Okunma: 3333












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)