ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Huzurevi sakinleriyle Kale Kafe’de kahvaltı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 3.10.2013    

Foça Huzurevi sakinleriyle Kale Kafe’de kahvaltı



Foça Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Necla Ana Huzurevi sakinleriyle Foçalı bazı yaşlı vatandaşları kahvaltılı sohbet toplantısında buluşturdu.

2 Ekim 2013 Çarşamba günü sabah saatlerinde Foça Küçükdeniz Limanı Kale Kafe’de gerçekleşen buluşmada Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Haydar Çelebi, heyet üyeleri Nedret Çelebi, Sevgi Kosova, Necla Ana Huzurevi Müdürü Tülay Torun ve kurum çalışanları da hazır bulundu.



Huzurevinde sık sık bir araya geldikleri sakinlerle farklı bir ortamda buluşarak sohbet etmek istediklerini belirten Ali Haydar Çelebi, huzurevinin ihtiyaçlarının tespitinde bu buluşmaların önemli bir işlevi olduğunu söyledi. Çelebi; “Huzurevi yönetimiyle ihtiyaçlar ve önerileri de dikkate alarak koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Talepler doğrultusunda son olarak binanın asansörünü yaptırdık. İleriye dönük olarak yatak kapasitesinin arttırılması ve odaların büyük bölümünün tek kişilik olarak düzenlenmesi konusunda ki görüşleri nasıl hayata geçirebileceğimizi düşünüyoruz. Yaşlılarımızla bir araya gelmekten mutlu oluyoruz” dedi.

Huzurevi Müdürü Tülay Tosun ve huzurevi sakinleri kahvaltı sonrası vakıf yönetimine teşekkür ederek Kale Kafe’den ayrıldılar.



Seyfi GÜL







Okunma: 3777
Okunma: 3777












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)