ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kaymakamı Ulugölge Midilli Vakfı’nı ziyaret etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 2.10.2013    

Foça Kaymakamı Ulugölge Midilli Vakfı’nı ziyaret etti



Bir süre önce İzmir’in Foça İlçesi Kaymakamlığına atanan Niyazi Ulugölge, ilçede bulunan kurum, kuruluş ve STK ziyaretlerini sürdürüyor.

1 Ekim 2013 Salı günü yöreye, kazandırdığı çok sayıda hayır kurumu ve öğrencilere sağladığı burslarla büyük katkı sağlayan Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlıevi Vakfı’nı ziyaret eden Ulugölge, Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi, Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyeleri Osman Mert, Nedret Çelebi, İlke Kurul ve Sevgi Kosova tarafından karşılandı.



Ali Haydar Çelebi vakfın amaçları doğrultusunda, ilçeye daha çok katkı yapmak istediklerini ancak çeşitli engeller ve sorunlarla karşılaştıklarını belirtti. Vakfın kurucusu Reha Midilli’nin vefatından önce hazırladığı yedi proje ile kendilerinin yapmak istedikleri bazı yeni projelerin bürokratik ve belediye kaynaklı engeller nedeniyle hayata geçirilemediğini vurgulayan Çelebi vakfa bunların aşılması yönünde destek beklediklerini ifade etti.

Çelebi ayrıca vakıf adına düzenlemek istedikleri salon futbolu, basketbol ve voleybol turnuvasında salon tahsisi ve hakem temini konularında destek istedi.

İlçeyi yeni tanımaya başladığını, ancak devlette sürekliliğin esas olduğunu belirten Kaymakam Ulugölge; kendi bünyelerinde daha önce başlatılmış projelere devam edileceğini söyledi.

Vakıf yönetimince kendisine aktarılan bürokratik ve yerel yönetim kaynaklı sorunların çözümüne, görev alanına girdiği ve yasaların izin verdiği ölçüde katkı sözü veren Ulugölge, Fransız Tatil Köyü’nün durumu, Turizm Teşvik Bölgesi İlanı, asayiş ve sosyal konularda ilçedeki kurum, kuruluş ve ehil kişilerle birlikte hareket edilmesi gereğine inandığını, el ele vererek ve devletin her kademesinde takibi devam ettirerek sorunların aşılacağı görüşünde olduğunu aktardı.

Merhum hayırsever Reha Midilli’nin çalışma ofisinde gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.



Seyfi GÜL







Okunma: 2825
Okunma: 2825












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)