ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça örgütü birlik beraberlik yemeğinde buluştu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 28.9.2013    

CHP Foça örgütü birlik beraberlik yemeğinde buluştu



Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Örgütü “Birlik Beraberlik” yemeğinde bir araya geldi.

27 Eylül 2013 Cuma akşamı Foça Liman Restoran’daki buluşmaya eski İzmir Milletvekilleri Kemal Anadol, Ali Rıza Bodur, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci ve 700‘e yakın partili katıldı.

CHP Foça Belediye Başkan Aday adayları Osman Mert, Celal Çankaya ve Gökhan Demirağ aynı masada yan yana oturarak parti içi birlik mesajı verdiler.



Yemekte yapılan konuşmalarda Türkiye’deki duruma dikkat çekilerek hükümetin baskıcı uygulamaları eleştirildi.

İlk konuşmayı yapan CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer; “Cumhuriyetimiz hızla çoğunluk diktasına dönüştürülmüştür. Hukuk, eğitim, ordu, basın yayın kökünden sarsılmış, değiştirilmiş, tahrip edilmiştir. Aydınlık düşünce demir parmaklıklar arkasındadır” derken Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın “25 yıldır Foça’da iktidarda olan partimizin bayrağını 30. yılda da dalgalanması için çok rahat bir şekilde göndere çekeceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” sözleri büyük alkış aldı.



Son konuşma için kürsüye gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de iktidara yüklenerek “Bir arada olmak zorundayız. Başka çaremiz yoktur. Çünkü tarihte hiçbir zaman olmadığı kadar Cumhuriyetimizin değerleri, birliği beraberliği, ülkemizin itibarı ayaklar altına alınmıştır. Kim tarafından. Bir diktatör tarafından. Bunun üstesinden gelmek için güçlü bir iktidara ihtiyaç var. SGK’yı batmaktan kurtaran, Türkiye ‘ye bürokraside hizmet etmiş bir başbakana ihtiyaç var. Kemal Kılıçdaroğlu’na ihtiyaç var” dedi.

Konuşmaların ardından müzik eşliğinde yenen yemek koyu sohbet havasında gece yarısına dek sürdü.

Seyfi GÜL







Okunma: 3213
Okunma: 3213












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)