ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Evlenme teklifi için Foça sularını seçin

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 27.9.2013    

Evlenme teklifi için Foça sularını seçin



Havası ve denizinin güzelliğinin yanı sıra sakinliğiyle de büyük ilgi gören İzmir’in Foça İlçesi su altında sürpriz evlenme tekliflerinin de merkezi olma yolunda. Foça – Yenifoça karayolunun 7. kilometresinde yer alan Çanak koyundaki Polen Tatil Köyü’nde kurulu Foça Dalış Merkezi normal faaliyetlerinin yanında evlenmek isteyenlerin taleplerine de yetişmeye çalışıyor.

Foça Dalış Merkezi; son olarak bir güvenlik ekipmanları şirketinde satış direktörü olan Muğlalı Cem Özdemir(31)’in, büyük bir AVM’de mağaza müdiresi olarak çalışan Manisalı İlknur Çabuk için hazırladığı sürprize aracılık etti.



Cem Özdemir tanıkları ve çok sevdiği 13 yıllık kız arkadaşını bir bahaneyle Foça’ya getirdi. Dalış ekibi daha önce dalış tecrübesi olmayan Cem Özdemir dışındaki herkesi tanıtıcı dalış eğitimi vermek üzere 4 metre derinlikli dalış eğitimi alanına daldırdı. Suya adaptasyon sağlandı. İlknur Çabuk dışındaki herkesin haberli olduğu konu “son bir dalış yapalım ve gidelim” denilerek gerçekleştirildi. Hep birlikte dalındı. Tanıklık edecek olan Canan- Ali Kayabaş, Umut - Gülnur Selçuk çiftleri ve Pelin Daş yerini aldı.

Eğlenceli dalış sürerken Cem Özdemir önceden hazırlanan “Benimle Evlenir misin” yazılı levhayı çıkardı. Başını sallayan İlknur Çabuk’a tanıklardan birinin getirdiği “Evet” yazısı uzatılarak cevabı onaylatıldı. Sessiz alkışlar arasında tek taş yüzük parmağa takıldı ve o an fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirildi.



Sürpriz teklif karaya çıkıldığında Foça Dalış Merkezi’nin hazırlattığı yaş pasta ile tatlandırıldı.

Foça Dalış Merkezi yetkilisi Aydın Aykut bu tür taleplerle yaz başından beri çok sık olarak karşılaştıklarını, programlarının elverdiği ölçüde ve her türlü emniyeti sağlayarak bu dilekleri gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi. Aydın Aykut; “Böyle mutlu anlara tanıklık etmek bizi de mutlu ediyor. Çiftler bize teşekkür ederken gittikleri yerlerde arkadaşlarına “Evlenme teklifi için Foça sularını seçin” dediklerini anlatıyorlar” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3236
Okunma: 3236












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)