ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça Örgütünden rüşvet iddialarına sert tepki

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.9.2013    

CHP Foça Örgütünden rüşvet iddialarına sert tepki



Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Örgütü; son günlerde bazı yerel gazete ve internet haber portallarında yer alan ve Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın adaylığının sağlanması için bazı genel başkan yardımcılarına rüşvet verdiğini iddia eden haberleri yayınlayan ve yayanlara sert tepki gösterdi.

CHP Foça İlçe Yönetim Kurulu, Kadın ve Gençlik kolları adına İlçe Başkanı Günal Biçer imzasıyla yapılan yazılı açıklamada “belden aşağı vurmak ve çamur at tutmasa da izi kalır” mantığıyla yapıldığı varsayılan haberler hakkında hukuk önünde de hesaplaşılacağı belirtildi.

23 Eylül 2013 Pazartesi günü yapılan basın açıklamasının tam metni aşağıdadır.

CHP FOÇA İLÇE ÖRGÜTÜ BASIN AÇIKLAMASI

Son zamanlarda, yerel seçimlerin yaklaşması nedeniyle olsa gerek, kimi ön hesaplarla siyasi ortamı kirleten, art niyetli haberler sanal medyada ve bazı yerel gazetelerde yer almaktadır. CHP’li adaylarımızı, belediye başkanlarımızı ve partimizin üst yönetimindeki saygın yöneticilerimizi karalamaya yönelik bu haberler, “tutmasa da izi kalır,” anlayışıyla atılan çamurlardan ibarettir. Buna karşın, cevapsız bırakılmaları asla düşünülemez.

“İş yaşamında ve siyasette kural dışı saldırmak” anlamındaki yaygın deyimle, “belden aşağı vurmak” yöntemini benimseyen bu tarz yayıncılık da, siyaset de, uygulayıcılarına hiçbir zaman yarar getirmez, getirmemiştir.

Aynı zamanda partimizin ilçemiz belediye başkanı aday adayı olan, görevdeki Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ın adaylığının sağlanması amacıyla bazı genel başkan yardımcılarına çek kestiği, yani rüşvet verdiği iddiası, bir haber portalında yer almış ve tepkilerin ortaya çıkmasıyla birkaç saat içinde yayından kaldırılmıştır. Bu konuda ısrar etmek için, haberle ve yayınla ilgili olmadığını belirten sözde bir gazeteci ise, “Rüşvetin belgesi mi olur?” diyerek yazılar yazmakta ve çamur atmanın kılıfını böyle bulmaya çalışmaktadır.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı olarak, müfterileri kınıyoruz ve olanca dürüstlüğümüzle karşılarına dikiliyoruz. Bu iftiracılarla, karaçalıcı kiralık kalemlerle hukuk önünde de hesaplaşacağımızı herkese duyurmak istiyoruz.

Namuslu siyasetle yıkamayacaklarını anladıkları Belediye Başkanımıza ve bu bağlamda Foça’yla, Foça Belediye Başkanı ile asla böyle bir ilişkisi olmayan genel başkan yardımcılarımıza leke sürmeye çalışmaktadırlar. Bu, ayan beyan ortadadır. Ancak ne atılan çamur tutacaktır, ne de izi kalacaktır!

Siyasi arenada namusu bizim temsil ettiğimiz ise herkesin malumudur.

Değerli halkımıza saygıyla duyurulur.

Chp Foça İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Adına

Chp Foça İlçe Başkanı Günal Biçer

Seyfi GÜL







Okunma: 3321
Okunma: 3321












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)