ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı öğrenciler Reha Amcalarını unutmadı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 20.9.2013    

Foçalı öğrenciler Reha Amcalarını unutmadı



İzmir’in Foça ilçesinde, yaptırdığı her seviyede çok sayıda okul, öğrenci yurdu, spor salonu, hastane ve sağlık birimleri, sosyal tesisler, huzurevi ve sağladığı öğrenci bursları ile ölümsüzleşen hayırsever işadamı Reha Midilli, okullarında okuyan öğrenciler tarafından unutulmadı. Öğrenciler 2013 – 2014 eğitim yılının başlaması dolayısıyla aralarından seçtikleri temsilcileriyle merhum hayırseverin kurduğu ve mal varlığının büyük bölümünü bağışladığı Reha Necla Midilli Eğitim ve Yaşlı Evi Vakfı’nı ziyaret ettiler.

20 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleşen ziyarete diğer okul yönetimlerini temsilen Reha Necla Midilli İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Emin Gedikçe ve okulun öğretmenlerinden bazıları da katıldı. Vakıf yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Çelebi’ye Reha Midilli’nin yaptırdığı okullar ve kurduğu vakfın yeni okullar ile var olan okulların ihtiyaçlarını karşılamada gösterdikleri ilgi ve özen için teşekkür eden heyet bir de plaket takdim etti.



YAPTIRDIĞINIZ OKULLARLA YÜREKLERE EN GÜZEL DESENLERİ VERDİK

“Yaptırdığınız okullarla, yüreklere, duygulara en güzel desenleri vermemizi sağlayan, bilginin ışığında yetişen nesillerle, yarının güzel Türkiye’sini hazırlayan Midilli Ailesi’ne sonsuz teşekkürler. Tüm Midilli Okulları” yazılı plaketi “Bağarası Cemil Midilli İlkokulu, Necla Midilli Merkez Ortaokulu, Bağarası Cemil Midilli Ortaokulu, Cemil Midilli Lisesi, Yenifoça Reha Midilli Ortaokulu, Bedia Midilli İlkokulu, Reha Necla Midilli İlk ve Ortaokulu, Yenifoça Reha Midilli İlkokulu, Reha Midilli İlk ve Ortaokulu, Reha Midilli Anadolu Lisesi, Bağarası Cemil Midilli İmam Hatip Ortaokulu, Ilıpınar Reha Midilli Özel Eğitim Uygulama Merkezi” öğrencileri ve eğitimcileri adına verdiklerini belirten Mehmet Emin Gedikçe; “Tüm ülkeye örnek çalışmalarına devam eden vakfa, değerli yöneticilerine ve rahmetli Reha Amcamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz. Onun gibi ülkesine ve milletine hizmet eden çalışkan, bilgili, onurlu nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Ali Haydar Çelebi de plaket ve ziyaret için teşekkür ederek vakfın kuruluş amacı doğrultusunda yeni okullar, hayır kurumları yapmaya, bu yıl 52 öğrenciye ulaşan burslarla eğitime katkı sağlamaya devam ettiklerini söyledi. Çelebi; “Okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidermede her zaman olduğu gibi yanlarındayız. Yeni eğitim yılının hayırlı olmasını diliyor ve tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2842
Okunma: 2842












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)