ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Belkahve’den İzmir’e Ata’nın yüzüyle baktılar

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.9.2013    

Belkahve’den İzmir’e Ata’nın yüzüyle baktılar



Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Foça Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Belkahve Buluşması 10 Eylül 2013 saat 10.00’da İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Belkahve sırtlarında gerçekleştirildi.

İzmir’in ve Manisa’nın tüm şubelerinin yer aldığı buluşmaya aralarında ADD Genel Başkan Yardımcıları Hüseyin Emre Altınışık ve Prof. Dr. Ayhan Filazi, Genel Sekreter Elif Çuhadar, GYK üyesi ve İzmir Bölge Sorumlusu Naan Keskin, İzmir Eşgüdüm Başkanı Ali Yanar, yazar Utku Erışık, CHP İzmir İl Kadın Dayanışma grubu ve ADD üyesi yaklaşık 350 kişi katıldı. Anıt önünde toplanan katılımcılar yüzlerine Atatürk maskeleri taktılar ve İzmir’e onun yüzüyle baktılar.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anıta karanfiller bırakıldı. ADD Foça Şube Başkanı Neşe Uprak’ın “Neden Belkahve” konulu hoş geldin konuşmasını ADD Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Emre Altınışık ve İzmir Şubeleri Eşgüdüm Başkanı Ali Yanar’ın konuşmaları izledi. Sanatçı yazar Utku Erışık “Tarihte Hiçbir Olay Tesadüf Değildir” başlıklı bir sunum yaptı.

Neşe Uprak; “Belkahve Buluşmaları”nın unutturulmak istene geçmişimize bir tepki olarak doğduğunu ve geleneksel hale geldiğini belirterek her yıl daha büyük coşkuyla ve daha büyük katılımlarla devam edeceğini söyledi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3513
Okunma: 3513












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)