ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça Gençlik Kolu üyeleri tekne turuyla güç topladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 8.9.2013    

CHP Foça Gençlik Kolu üyeleri tekne turuyla güç topladı



Cumhuriyet Halk Partisi Foça Gençlik Kolu üyeleri, diğer bazı ilçelerin gençlik kolu temsilcileri ile partiye ilgi duyan ancak henüz üye olmamış gençler deniz turuna çıktıkları gezi teknesinde bir araya geldiler.

7 Eylül 2013 Cumartesi günü parti binasında buluşan, hep birlikte Demokrasi Meydanı’nda fotoğraf çektirdikten sonra Yeniay 3 gezi teknesine geçen gençleri uğurlamaya CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, CHP’li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Başkan Yardımcısı Osman Yurtseven, kadın kolları temsilcileri ve çok sayıda partili de geldi. Kafile uğurlayanların alkışlarıyla limandan ayrıldı.

CHP Foça Gençlik Kolu Başkanı Oktay Kaya; Foça, Yenifoça, Bağarası, Gerenköy, Kozbeyli, Ilıpınar ve ilçenin diğer bağlısı birimlerde oturan gençleri tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.



Kaya; “CHP Foça Gençlik Kolu olarak; önümüzdeki yoğun seçim dönemi öncesi birbirimizi daha iyi tanımak, tanışmayanları tanıştırmak, tanışanları kaynaştırmak ve üye olmak isteyenlere parti içi havayı yaşatarak, sorularını yanıtlamak istedik. Bize Bayraklı, Çiğli ve Karabağlar örgütlerinden genç arkadaşlarımızda katıldı. CHP’nin kuruluşunun doksanıncı yıldönümünde gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında görüş alışverişi yaptık. Sıcak ve kalabalık salonların dışında değişik ve havadar bir ortamda birlikte olduk. Partili gençler olarak üzerimize düşen görevleri yapmak için hazırız. Önümüzdeki günlerde yeni katılımlarla daha da güçlü olacağız” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2818
Okunma: 2818












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)