ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Okul öncelerine Foça meydanında moral şenliği

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.9.2013    

Okul öncelerine Foça meydanında moral şenliği



İzmir’in Foça İlçesi’nde üç yıldır hizmet veren Bilim Evi Anaokulu ve Öğrenci Etüt Merkezi 2013-1014 öğrenim yılı öncesi çocuklar için şenlik düzenledi. Foça Demokrasi Meydanı’nda toplanan okul öncesi çocuklar rengarenk kıyafetleri, boyalı yüzleri ve sevimli hareketleri ile hem kendilerini, hem de meydanda bulunan büyükleri eğlendirdiler.

6 Eylül 2013 Cuma günü gerçekleşen etkinlikte bir araya gelen aileler, öğretmenler ve çocuklar önce birbirleriyle tanıştılar. Palyaço ve animatörlerin yüzlerini boyadığı çocuklar, çalan hareketli şarkılarla dans ettiler, mikrofona gelip şarkılar söylediler.


Meydanda ve meydanı çevreleyen kafelerde oturan, aralarında dizi oyuncusu ünlü tiyatro sanatçısı Ferdi Atuner’in de bulunduğu izleyiciler çocukları alkış yağmuruna tuttular.

Kuruluşlarının üçüncü yılında dönem öncesi böyle bir etkinlik düzenleyerek öğrenci, öğretmen ve ailelerin, tanışma ve kaynaşmasını sağlamak istediklerini belirten Bilim Evi kurucusu ve müdürü emekli öğretmen Meral Ergen Anaokulu’nda Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak eğitim öğretim faaliyetleri yaptıklarını söyledi.



Meral Ergen; “Çocuklarımıza moral olsun diye bu şenliği düzenledik. Çocuklarımız, eğlensin, moral bulsun, yeni eğitim öğretim yılına rahat girsin istedik. Bu arada aileler ve öğretmenlerde bir araya gelmiş oldu. Ana okulumuz üç-altı yaş grubu çocuklardan oluşuyor. Etüt Merkezimize ise ilköğretim okullarına giden tüm çocukları kabul ediyoruz. Onların derslerine, sınavlarına, İngilizce eğitimlerine, test çalışmaları ve sosyal etkinliklere katılmalarına yardımcı oluyoruz. Arzu eden öğrencilerimizi aracımızla evlerinden alıyoruz. Yaz kış okulumuz kapanmadı. Yazın yüzme ve beden eğitimi ağırlıklı bir program uyguladık. Foça’ya kaliteli eğitimi getirmek üzere yola çıkmıştık. Aldığımız tepkiler bu konuda başarılı olduğumuzu gösteriyor. Çocuklarımızda velileri de çok mutlu. Biz daha iyisini yapmak için velilerimizin de önerilerini alarak çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

0 232 812 13 30 ve 0 533 226 70 95 No.lu telefonlardan da ulaşılabilineceği öğrenilen Bilim Evi Anaokulu ve Etüt EğitimMerkezi’nde yeni dönem kayıtları Değirmenlik Caddesi (Foça Deniz Üs Komutanlığı’na giden yol) üzerindeki tesislerde devam ediyor.



Seyfi GÜL







Okunma: 3292
Okunma: 3292












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)