ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça plajında evlendiler

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 26.8.2013    

Foça plajında evlendiler



Foçalı genç öğretmen Rana Gözükayışlı deniz tutkusunu hayatının en mutlu gününe de taşıyarak nikahını Foça Belediyesi Yeni Plaj Sosyal Tesisleri’nin de bulunduğu Karakum Plajı’ndaki ahşap iskelede kıydırdı. Davetliler töreni kumsala kurulan sandalyeler üzerinde adete ayakları denize değer şekilde izlediler.

Rana Gözükayışlı ve kendisi gibi öğretmen olan Samet Arabacı’nın nikahını kıyan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, böyle bir ortamda evlenmenin ayrıcalığının ve güzelliğinin gençlerin mutluluğuna mutluluk katmasını diledi. Demirağ nikah cüzdanını; “Her zaman nikah cüzdanı bayanlara verilir. Ama ben ömür boyu her şeyi paylaşmaya söz veren bu genç kardeşlerimin, hayatın zorluklarına karşı evliliklerini de birlikte koruyacaklarına inanarak nikah cüzdanlarını da birlikte almalarını istiyorum” sözleriyle uzattı.



Evet’lerin alınmasının ardından davetlilerle birlikte plajda ve denizde bulunan herkes genç çiftleri ayakta alkışladı.

Nikah töreninin ardından davetlilere, verilen kokteylle veda eden Rana –Samet çifti 1965 model klasik bir Chevrolet otomobille ayrılarak, balayını geçirecekleri Muğla’nın Marmaris ilçesine hareket ettiler.



Seyfi GÜL







Okunma: 4284
Okunma: 4284












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)