ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kaymakam Vekili Yeşilkuş veda etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.8.2013    

Foça Kaymakam Vekili Yeşilkuş veda etti



İzmir’in Foça ilçesi Kaymakamlığı’nı dört aydır vekaleten yürüten Abbas Yeşilkuş 22 Ağustos 2013 Perşembe akşamı onuruna düzenlenen yemekte ilçe protokolüne veda etti.

2013 yılı atama kararnamesi ile Karabük İli Yenice İlçesi Kaymakamlığı’na atanan Abbas Yeşilkuş’un kaymakamlık çalışanlarınca Foça Belediyesi Yeni Plaj Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine eşleriyle birlikte Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Garnizon Komutanı’nı temsilen Kurmay Başkanı Jandarma Kd. Bnb. Türker Cice, İlçe Emniyet Müdürü Bahadır İçmeğiz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Okan Kibar, AKP ve BBP Foça ilçe Başkanları, bazı STK temsilcileri, İlçede görev yapan daire ve şube müdürleri, liman başkanı ve kaymakamlık çalışanları katıldı.



Çalışanlar adına yapılan teşekkür konuşmasının ardından söz alan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ Foça’nın çok özel bir yer olduğunu ve burada görev yapmanın çokta kolay olmadığını vurguladıktan sonra Kaymakam Yeşilkuş ile aynı üniversite ve aynı bölümden mezun olma gibi bir özellikleri olduğunu belirterek kendisinin dört aylık sürede iyi bir devlet adamı olarak çalıştığını ve ilçeye katkılarda bulunduğunu söyledi.

Demirağ ; “Umuyorum ve arzu ediyorum ki yıllar sonra ilçemize yeniden ve asaleten atanır ve ilçemize faydalı hizmetler yapmaya devam edersiniz” diyerek Yeşilkuş’a hatıra şildi takdim etti.

Abbas Yeşilkuş’ta, burada çok güzel dostluklar edindiğini bu nedenle mutlu, bu dostlardan ayrılmaktan dolayı da üzgün olduğunu belirttiği bir konuşma yaptı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı çok özel bir yerin, özel bir belediye başkanı olarak niteleyen ve “inşallah bu başarılı çalışma hayatına devam eder” diyen Abbas Yeşilkuş konuşmasını; “ Benim için en önemli konulardan biri görevi layıkıyla yaparken kimsenin gönlünü kırmamaktır. İnşallah gönül kırmamışımdır. Aile olarak gördüğüm kaymakamlık personeline, çalışma arkadaşlarıma, daire müdürlerime, ilçeye katkı yapan herkese ve her kuruluşa teşekkür ederim” sözleriyle tamamladı.

Veda yemeği hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3850
Okunma: 3850












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)