ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Mahsun Kırmızıgül’ün filmine Foçalı oyuncular

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.8.2013    

Mahsun Kırmızıgül’ün filmine Foçalı oyuncular



Mahsun Kırmızıgül’ün senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı yeni sinema filmi Mucize’nin bazı bölümleri İzmir’in Foça ilçesi ve Yenifoça beldesinde çekiliyor.

Filmin adı dahil, kadrosu ve konusu hakkında hiçbir bilgi verilmezken, çekim ve hazırlıklar büyük bir gizlilik içerisinde devam ediyor.

Film ekibi; Foça’da çekilecek sahnelerde rol almak isteyen her yaştan çocuk,genç, kadın, erkek oyuncu adaylarına Belediye anons sisteminden çağrı yaparak kayda çağırıyor.



Kayıtlar kültürel ve sanatsal etkinliklere desteğiyle bilinen Foça Kale Cafe’de gerçekleştiriliyor. Kale Cafe işletmecisi Ömer Atan ve eşi Sinem Atan’ın da yardımlarıyla oluşan uzun kuyruklardaki vatandaşların kayıtları alınıyor. Adı soyadı, yaşı, boyu, kilosu, telefon numarası gibi bilgilerin yanı sıra adayların ayaküstü kendilerini tanıttıkları deneme çekimleri de yapılıyor.

Mahsun Kırmızıgül; film hakkında ipucu veren tek kaynak olan twitter hesabında bir süre önce iki yıldır hazırlıklarını sürdürdüğü Mucize’nin senaryo yazımını tamamladığını, cast ve mekan çalışmalarına başladığını duyurmuştu.

"MUCİZE" filmini “sizleri daha önce hiçbir yerde bilmediğiniz ve görmediğiniz bir dünya ile tanıştıracak” diye tanıtan Kırmızıgül “17 Ağustos’ta da “Şu an Mucize filminin hazırlık aşamasındayız. Benim başka işlere ayıracak zamanım yok. Üretilen yalan yanlış haberlere inanmayın” tweet’ini atmıştı.



Seyfi GÜL







Okunma: 11370
Okunma: 11370












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)