ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Emniyet Müdürü İçmeğiz görevine başladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 1.8.2013    

Foça Emniyet Müdürü İçmeğiz görevine başladı



Güzelbahçe Emniyet Müdür Yardımcısı iken 2013 yılı atamalarıyla Emniyet Müdürü olarak İzmir’in Foça İlçesi’ne atanan Bahadır İçmeğiz yeni görevine başladı.

Yurdun değişik yerlerinin yanı sıra kariyerinde biri Liberya, diğeri Doğu Timor olmak üzere iki yurtdışı görevi de bulunan İçmeğiz, Foça’ya daha önce hiç gelmediğini, ancak çok güzel bir kentle karşılaşmaktan son derece memnun olduğunu söyledi.

Hiçbir şekilde din, dil, ırk, cinsiyet ve etnik köken ayrımı yapmadan, insanların hayatlarını emniyetle ve huzurla sürdürmeleri için gerekli tedbirleri almaya çalışacaklarını belirten Bahadır İçmeğiz görevde en büyük yardımcıları olarak Foça halkını gördüklerini söyledi.

İçmeğiz; “ Doğu Timor’da çalışırken emrimde 43 ayrı milletten insan vardı. Onlarla görev icra edebildiysek kendi halkımızla diyalog kuramamak gibi bir sorunumuz olamaz. Gördüğüm kadarıyla Foça’nın oldukça homojen bir yapısı var. Yabancılar dışında her bakımdan kaynaşmış bir halkı var. Foça’ya ilk defa geldim. Çok şirin, çok nezih, çok güzel bir yer. Bir yeri güzel yapan da aslında insanlar. Demek ki burada yaşayanlar, burada görev yapanlar öyle güzel hizmetler vermişler ki Foça bu kadar güzel olmuş. Aynı güzellik inşallah bundan sonra da devam edip gidecek” dedi.

BAHADIR İçmeğiz :1973 yılında Tokat’ta doğdu. İlk ve ortaokulu Tokat’ta bitirdikten sonra 1987’de İstanbul Polis Koleji’ne girdi. 1990 yılında başladığı Ankara Polis Akademisi’nden 1995’te mezun oldu. Sırasıyla İzmir, Uşak, Sivas ve tekrar İzmir illerinde çalıştı. Sivas’ta çalıştığı dönemde 2005-2006 yıllarında bir yıl süreyle Batı Afrika ülkesi Liberya’da Birleşmiş Milletler nezdinde görev yaptı. 2009 – 2010 yılları arasında iki yıl Güney Asya ülkesi Doğu Timor’da İstihbarat Daire Başkanlığı yaptı. İzmir’in Güzelbahçe Emniyet Müdür Yardımcısı iken 2013 yılında Foça Emniyet Müdürü olarak atandı. Görevinin yanı sıra halen Kriz Yönetimi üzerine Yüksek Lisans eğitimine devam ediyor. İyi derecede İngilizce bilen Bahadır İçmeğiz evli ve bir çocuk babası.

Seyfi GÜL







Okunma: 5179
Okunma: 5179












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)