ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yenifoça’da denizin altını üstünü temizlediler

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 28.7.2013    

Yenifoça’da denizin altını üstünü temizlediler



İzmir’in Foça İlçesine bağlı Yenifoça beldesinde, ‘‘Temiz Dünya, Temiz Limanlar’’ sloganıyla kıyı ve sualtı temizliği yapıldı.

27 Temmuz 2013 Cumartesi günü yapılan çalışmalar, Foça Belediyesi ve İmeksan Firması işbirliği ile düzenlendi. Sosyal sorumluluk projesi kapsamındaki etkinlikte sualtı temizliği Dokuz Eylül Üniversitesi Sualtı Sporları Topluluğu ile Foça Dalış Merkezi’ne bağlı dalgıçlar, kıyı ve çevre temizlik faaliyetleri ise Foça Belediyesi çalışanları ile vatandaşlar tarafından yapıldı.

Çalışmalara Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve bazı belediye meclis üyeleri de katıldı.



Sualtı ve kıyı temizlik çalışmalarının her yıl tekrarlandığını belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘Amacımız gelecek nesillere örnek olabilmek ve onlara temiz bir çevre ve temiz bir doğa bırakabilmek. İmeksan Firması’na, Dokuz Eylül Üniversitesi Sualtı Sporları Topluluğu ve Foça Dalış Merkezi’ne katkıları için çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

İmeksan Firması Proje Sorumlusu Soner Babüroğlu da; ‘‘Su altından çıkan lastikler, pet şişeler ve metal kutular gibi malzemeleri; limandaki kirliliği göstermek, halkımızı uyarmak ve bu yönde bir farkındalık yaratmak için sergiliyoruz’’ şeklinde konuştu.



Seyfi GÜL







Okunma: 3254
Okunma: 3254












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)