ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yenifoça semt polikliniğine kavuşuyor

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 28.7.2013    

Yenifoça semt polikliniğine kavuşuyor




Belediyeliğin iptal edilerek Foça Belediyesi bünyesine katılmasından sonra atıl durumda kalan Yenifoça Belediye Binası Semt Polikliniği olarak düzenleniyor.

Foça Belediyesi ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokole göre binanın poliklinik olarak hizmet verebilmesi için gerekli tamir ve tadilat işleri Foça Belediyesi tarafından yapılmaya başlandı. Sağlık araç ve gereçleri İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sağlanacak.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve Yardımcısı Osman Yurtseven; Semt Polikliniği’nin Ramazan Bayramı’ndan önce hizmete girmesi için yapılan inşaat çalışmalarını sık sık gelerek yerinde inceliyorlar.

Başkan Demirağ, belde halkının yıllardır talep ettiği poliklinik için Foça Kaymakamlığı, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Foça Devlet Hastanesi ve Foça Belediyesi’nin işbirliği yaptığını söyledi.

Demirağ; “Yenifoça’da hastaların daha kolay ve kaliteli sağlık hizmeti alabilecekleri, doktorlarımızın da zevkle çalışabilecekleri ortamı yaratmak için belediye olanaklarını seferber ettik. Tamamlandığında beldenin her noktasından en kolay ve seri şekilde ulaşılabilen bir sağlık tesisi oluşturmuş olacağız” dedi.

Yenifoça Semt Polikinliği’nin Foça Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 3020
Okunma: 3020












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)