ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Kadir Gecesi iftar sofralarıyla donatılacak

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 21.7.2013    

Foça Kadir Gecesi iftar sofralarıyla donatılacak



Foça Kaymakamlığı Ramazan ayının başından beri ilçe merkezindeki bir ilkokulun bahçesinde her gün üçyüz kişilik iftar sofrası kuruyor. Sofralar Kadir Gecesi’ne özel olarak ilçe merkezi ile ilçeye bağlı tüm belde ve köylerde açılacak.

12 GÜN İFTAR FOÇA BELEDİYESİ’NDEN

Foça Necla Midilli Merkez İlköğretim Okulu bahçesindeki iftar yemekleri 12 gün boyunca Foça Belediyesi tarafından karşılandı. Diğer günlerde ise hayırsever vatandaşların katkılarıyla oruçlar açılıyor.



HAYIRSEVERLERDEN KATKI BEKLENİYOR

Foça Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı yetkilileri her gün 300 – 320 dolayında kişiye yemek verdiklerini, bunların günlük 1500 lira olan maliyetinin belediye ve hayırsever vatandaşlar tarafından karşılandığını söylediler.

Mübarek Kadir Gecesi’ne özel olarak ilçe merkezi, Yenifoça, Bağarası, Yeni Bağarası, Gerenköy, Kozbeyli, Yeniköy ve Ilıpınar’la birlikte ilçe bağlısı her yeri sofralarla donatacaklarını, katkı yapmak isteyen hayırseverlerin vakfa müracaatlarını beklediklerini belirttiler.

Yemek bedeli dışındaki tüm hizmetlerin vakıf çalışanları ve gönüllüler tarafından yapıldığı iftar yemekleri vatandaşların büyük ilgisini görüyor.

Seyfi GÜL







Okunma: 2585
Okunma: 2585












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)