ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP’nin Foça İlçe Başkanı Günal Biçer oldu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 19.7.2013    

CHP’nin Foça İlçe Başkanı Günal Biçer oldu



Osman Mert’in Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayarak 15 Temmuz 2013 tarihinde istifa etmesiyle boşalan CHP Foça İlçe Başkanlığı’na, yapılan seçimle Günal Biçer getirildi.

Günal Biçer’in Başkanlığı’nda yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu:

İlçe Sekreteri Gülhan Güzen Tutar, İlçe Saymanı Aysel Anaç, Başkan Yardımcıları Ayşe Cömert, Alaaddin Yiğit ve İsmail Koldaş, Üyeler Nihal İskit, Fatih Karatay, Yiğitcan Öztürk, Gürol Hacıoğlu, Hakan Karamaç, Engin Dağlı ve (Nesrin Okay’ın istifa edeceğini açıklaması nedeniyle) İbrahim Yüksektepe.

Seçilmesi dolayısıyla bir basın toplantısı düzenleyen Günal Biçer tüzük gereği yapılan seçimde arkadaşlarının kendisine tam destek verdiğini belirterek teşekkür etti. Seçimlerden ziyade AKP iktidarının ülkeyi sürüklediği durumun konuşulmasının gereğine dikkat çeken Biçer Belediye Başkan adayı belirlemede ise Genel Merkezin emir ve direktifleri doğrultusunda belirlenecek yönteme saygı duyacaklarını söyledi. “Günal Biçer; “Yerel yönetimlerle ilgili prosedür işleyecektir. Bütün adaylarımızın samimiyetine, iyi niyetine, birlik beraberlik içerisinde hareket edeceğine inanıyoruz. Bizimde gönlümüz parti örgütünün kendi adayını eğilimle belirlemesidir. Ancak genel merkezin, parti büyüklerinin kararlarına aykırı hareket etme lüksümüz yok. Genel merkezin talimatı bizim için emirdir. Önemli olan CHP’nin 25 yıllık yerel iktidarını devam ettirmektir. Bizler bunun için varız”

Biçer; bazı belde ve köy teşkilatlarında aksayan hususlar olduğunu, bunları düzeltip, gençlik kollarında yeni bir yapılanmaya gideceklerini de sözlerine ekledi.


GÜNAL BİÇER’İN ÖZGEÇMİŞİ

1973 yılında, maden işçisi olan babasının o sırada görevli olduğu Balıkesir ‘de doğdu. Aslen Yenifoçalı. Dokuz Eylül Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu. 2003-2006 yılları arasında CHP Yenifoça belde başkanlığı yaptı. 9 yıldır Foça Belediyesi’nde çalışıyor. Evli. Yedi yaşında bir kız çocuğu babası.


Seyfi GÜL







Okunma: 3187
Okunma: 3187












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)