ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Katip Çelebi Üniversitesi üçüncü kuruluş yılını iftarda kutladı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.7.2013    

Katip Çelebi Üniversitesi üçüncü kuruluş yılını iftarda kutladı



İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi üçüncü kuruluş yıl dönümünü Narlıdere Rehabilitasyon Merkezi Balo Salonu’nda düzenlediği iftar programı ile kutladı.

Düzenlen programın ev sahipliğini Rektör Prof. Dr. Galip Akhan yaptı. İftara; İzmir İl Halk Sağlığı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Tözün, İKÇÜ Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Mustafa Demirci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tancan Uysal, Prof. Dr. İbrahim Attila Acar, Fakülte Dekanları, Genel Sekreter Gülten Gültekin, Genel Sekreter Yardımcısı Nihat Sabuncular, daire başkanları ile kademik ve idari personel eşleriyle birlikte katıldı.

İKÇÜ 3.YAŞINA YENİ FAKÜLTE VE BÖLÜMLERLE MERHABA DİYOR

Yıldönümü dolayısıyla bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Galip Akhan; Tıp, Sağlık Bilimleri, Su Ürünleri, Turizm, Diş Hekimliği ve Mühendislik Fakülteleri’nin geçen yıldan itibaren öğrenci almaya başladığını, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yanı sıra, Yaşlı Bakımı, İlk ve Acil Yardım, Ağız ve Diş Sağlığı Bölümlerinin yer aldığı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Biyomedikal, Mekatronik, Harita Mühendisliği ve Turizm Rehberliği bölümlerinin de ilk öğrencileriyle bu yıl eğitime başlayacağını söyledi.

DAHA NİCE KURULUŞ YILDÖNÜMLERİNE

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin tüm imkânlarını öğrencisini her yönden donanımlı bireyler yetiştirmek için seferber ettiğini belirten Prof. Dr. Akhan, “İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi olarak üçüncü yaşımızı doldurmanın mutluluğunu tüm İKÇÜ ailesi ile birlikte paylaşıyoruz. Evrenselliği kendine vazgeçilmez bir hedef olarak seçen üniversitemiz, bilimin ışığında evrensel değerlerimize sahip çıkarak; çok büyük hedeflere, doğru ve emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Kuruluş yıl dönümümüzün Ramazan ayına denk gelmesi ile hem iftar yapma, hem de yaş gününü bir arada kutlama heyecanını paylaşıyoruz. Daha nice kuruluş yıldönümlerinde görüşmek üzere tüm Kâtip Çelebi Ailesine hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Gece İzmir Klasik Türk Sanat Müziği Korosu sanatçıları ve solist Ümit Yazıcı’nın icra ettiği tasavvuf müziği dinletisi ile devam etti.

Seyfi GÜL







Okunma: 2325
Okunma: 2325












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)