ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
CHP Foça İlçe Başkanı Mert istifa etti

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 15.7.2013    

CHP Foça İlçe Başkanı Mert istifa etti



Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Foça İlçe Başkanı Osman Mert ilçe başkanlığından istifa etti.

Bir süredir gayrıresmi olarak Foça Belediye Başkanlığı’na aday olacağı yönünde açıklamalar yapan Osman Mert parti genel merkezinin aday olacaklar istifa etsin direktifi doğrultusunda bugün yazılı dilekçeyle istifasını sundu.

Foça’da CHP’den aday adaylığını açıklayan ilk isim olan Mert, parti içi demokrasinin gerekliliğine inandığını, partisine üye herkesin yeterliliği olduğu her göreve talip olabileceğini, kendisinin de uzun yıllardır çeşitli kademelerinde görev yaptığı CHP Foça İlçe örgütünden yeni bir görev için destek beklediğini belirtti.

Osman Mert; “Ön seçimi parti örgütlerinin kendi adayını belirlemesi açısından çok önemsiyorum ve iyi biliyorum ki partim İzmir’de ve Foça’da aday belirlemesini bu yöntemle yapacaktır. Aday sandıkta belirlenecektir. Tamamına yakınında içinde olduğum Foça örgütü 25 yıldır iktidardadır. Bu nedenle ön seçim dargınlığa, kırgınlığa, ayrışmaya neden olmaz. Her zaman olduğu gibi ön seçim sandığından çıkan adayın etrafında kenetlenir ve çalışmaya devam ederiz. Partim, partimden aday adayı olacak diğer arkadaşlarım ve çok sevdiğimiz Foça ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Osman Mert’in istifasının ardından ilçe yönetiminden yeni istifaların da olabileceği, Mert’in aday adaylığı ile ilgili olarak ayrıntılı açıklamaları 16 Temmuz 2013 Salı günü düzenleyeceği basın toplantısı ile yapacağı öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2891
Okunma: 2891












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)