ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Posta Bandosu Foça ve Yenifoça’yı coşturdu

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 9.7.2013    

Posta Bandosu Foça ve Yenifoça’yı coşturdu



Türkiye’nin en çok satan gazetelerinden Posta’nın yazar ve çalışanlarından kurulu bandosu 7 Temmuz 2013 Pazar günü İzmir’in Foça İlçesi ve ilçeye bağlı Yenifoça beldesi meydanlarında halka açık konserler verdi.

Saat 20.00’da Foça Demokrasi Meydanı’nda başlayan ilk konser, alanı dolduranlarla birlikte civar kafelerde oturanların eşliğiyle şenliğe dönüştü. Foçalılar Latin parçalarla dans etti, güncel pop şarkılarını birlikte söyledi, Balkan ezgileriyle coştu, oyun havalarıyla oynadılar. İstiklal Marşı’yla tek vücut olan alan Onuncu Yıl Marşı’yla konseri bitiren bandoyu dakikalarca alkışladılar.



Saat 22.00 dolayında Yenifoça beldesine geçen bando burada da gece yarısına kadar süren ve büyük ilgi gören bir müzik şölenine imza attı.

2004 yılında Posta Gazetesi Yayın Yönetmeni Rıfat Ababay tarafından kurulan Posta Gazetesi Bando Ekibinin şefliğini Sonat Çerçioğlu yapıyor. 14 kişiden oluşan Posta Bandosu’nun repertuarında Latin parçalardan dans müziğine, nostaljik Türkçe eserlerden kasap havasına kadar çeşitli tür ve şarkılar yer alıyor.

Seyfi GÜL







Okunma: 2769
Okunma: 2769












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)