ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Galatasaray Store’u bırakmadı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 1.7.2013    

Foça Galatasaray Store’u bırakmadı



İzmir’in Foça İlçesi’ne 27 Haziran 2013 Perşembe günü iki gün kalmak üzere gelen Galatasaray Store Tır’ı gördüğü büyük ilgi üzerine programını dört güne uzatmak zorunda kaldı.

Sabit mağazalarının olmadığı il ve ilçelere mobil satış araçlarıyla gittiklerini belirten mağaza sorumlusu Serkan Hantal, İzmir ve ilçelerinde Galatasaray’ın önemli oranda taraftar kitlesi olduğunu, onlara orijinal sezon ürünlerini ulaştırmak için bölgeye özel bir önem verdiklerini söyledi.



Serkan Hantal; “15.000’e ulaşan Galatasaray ürünlerinin en çok talep edilen 300’ünü aracımızda bulunduruyoruz. Bütün Türkiye’yi 3 Tır’la sürekli geziyoruz. Çocuk grubundan, hastane ürünlerine, 80’li yaş gruplarına kadar hitabeden saatten, formaya, atkıdan her türlü aksesuara kadar ürünlerimizle hem tanıtım hem satış gerçekleştiriyoruz. Biri araç sürücüsü üç personelimiz var. Sabah 10.00 gece 24.00 arası açık kaldığımız Foça’da çok büyük ilgi gördük. Bu yüzden kalış süremizi uzattık. Şampiyonun ürünleri de her yerde şampiyon satışlara imza atıyor. Taraftarlarımıza ve Beşiktaşlı olduğunu bildiğimiz Foça Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirağ’a anlayış ve katkıları için çok teşekkür ediyoruz. Buradan sonra durağımız Çeşme Alaçatı yöresi.” Dedi.




Seyfi GÜL







Okunma: 2877
Okunma: 2877












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)